Call of Duty: Mobile seizoen 10 brengt voetballers, nieuwe multiplayer-kaart

0

Call of Duty: Mobile brengt populaire voetballers in het spel, met de 2022 FIFA World Cup om de hoek. Als onderdeel van de aankondiging van seizoen 10, genaamd “World Class”, heeft Activision bevestigd dat Lionel Messi, Neymar Jr. en Paul Pogba als speelbare operators aan de game zullen deelnemen. De update arriveert op 10 november om 05.30 uur IST in India/9 november om 16.00 uur PT in de VS. Het WK begint op 20 november in Qatar. Andere belangrijke toevoegingen zijn een nieuwe multiplayer-kaart, drie nieuwe Battle Royale-gebieden en de allereerste, aanpasbare Mythic Operator van Call of Duty: Mobile.

Call of Duty: Mobile Seizoen 10 nieuwe operators

Activision dropte een waanzinnige Call of Duty: Mobile-trailer, met de getalenteerde atleten die vijanden neerschieten over voetbalvelden, terwijl Messi rondrijdt op een futuristische fiets. De uitgever bevestigde in een blogpost dat de komst van de operators in Call of Duty: Mobile is gebouwd om samen te vallen met de echte FIFA World Cup.

Seizoen 10 brengt ook een gloednieuwe Battle Pass, inclusief gratis en premium items zoals nieuwe operators, wapenblauwdrukken, Calling Cards en een operatorskin voor Pogba. De laatste hiervan is alleen beschikbaar als onderdeel van de Premium Battle Pass. Momenteel is er geen informatie over hoe spelers de Argentijnse ster Messi of de Braziliaan Neymar kunnen ontgrendelen, aangezien verdere details bij de lancering worden onthuld.

Vorige maand onthulde een lek uit de hoofdlijn Call of Duty: Modern Warfare 2 dat de bovengenoemde voetballers in de rij stonden om in de game te worden opgenomen. Hoewel Activision die beweringen nooit heeft erkend, versterkt deze nieuwe aankondiging op het mobiele front de mogelijkheid van hun komst dit seizoen, mogelijk later in de maand. De Call of Duty-franchise is geen onbekende in vreemde cross-overs, waarbij zelfs rapper Snoop Dogg op een gegeven moment werd binnengehaald en werd samengewerkt met de populaire anime Attack on Titan om themakits op te nemen.

Call of Duty: Mobile Seizoen 10 nieuwe kaarten

Zoals eerder vermeld, brengt Call of Duty: Mobile seizoen 10 grote kaartupdates naar zijn Battle Royale-segment met drie nieuwe aandachtspunten op Isolated. Er is een Atlas Ship Crash Site, Atlas Refining Facility en een nieuw voetbalstadion waar spelers hun vaardigheden kunnen testen. Aan de standaard multiplayer-kant hebben we een nieuwe kleine kaart, Crossroads Strike. Fans kunnen deze arena, die zich afspeelt in de besneeuwde wildernis, misschien herkennen uit Call of Duty: Black Ops Cold War uit 2020, aangezien deze op mobiel arriveert als onderdeel van de update van seizoen 10.

In de besneeuwde wildernis kunnen spelers schakelen tussen het munitieopslaggebied en de bijgebouwen om een ​​waanzinnige gevechtssituatie van dichtbij te creëren. “Bekijk die luchtbrug die de twee met elkaar verbindt – zorg dat je snel oversteekt zodat je niet verstrikt raakt in de open lucht”, staat er.

Terwijl Call of Duty: Mobile standaard multiplayer en een battle royale-ervaring biedt, heeft Activision plannen om een ​​aparte Call of Duty: Warzone voor mobiel uit te brengen, die exclusief op de laatste is gericht. Ergens in 2023 laat Warzone Mobile 120 spelers op de kaart vallen om voorraden te zoeken en tegenstanders op te sporen om op te staan ​​als de laatste man die overeind blijft. De uitgever merkt op dat er een verband zal zijn tussen de mobiele en reguliere versies van Warzone, zoals sociale functies (vrienden en chat) en cross-progressie, waardoor een gedeeld gevechtspassysteem mogelijk wordt.

Call of Duty: Mobile Seizoen 10: World Class is beschikbaar op donderdag 10 november om 05:30 uur IST in India/woensdag 9 november om 16:00 uur PT in de VS, voor Android, iOS en iPadOS.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.