Breath of the Wild Urbosa-beeld beschikbaar voor pre-order in de IGN Store

0

Oproep aan alle Zelda-fans: het standbeeld van First 4 Figures Breath of the Wild Urbosa is nu beschikbaar voor pre-order in de IGN Store! Dit beeld van de Gerudo-kampioen Urbosa past precies bij de andere Breath of the Wild-beelden van het bedrijf, waaronder Revali.

Eerste 4 figuren Urbosa (Collector's Edition)
Eerste 4 figuren Urbosa

De Collector’s Edition wordt geleverd met twee oplichtende LED-modi, statisch en geanimeerd. Indien geactiveerd, zal het Sheikah Eye-symbool schitterend blauw oplichten: constant aan in de statische modus en pulserend in de geanimeerde modus. Afgezien daarvan zijn de twee edities vrijwel identiek en zullen de beelden in januari 2023 worden uitgebracht. Je kunt het beeld in onze galerij hieronder van dichtbij bekijken.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, voor het eerst uitgebracht in 2017, wordt nog steeds gezien als een meesterwerk. De game verdiende zelfs de nummer 1-plek in IGN’s lijst van de 100 beste videogames aller tijden. Fans kijken nu uit naar het vervolg van de game, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, dat op 12 mei 2023 uitkomt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.