Binnen de middernachtelijke verjaardagsviering van Kartik Aaryan; Kriti Sanon belooft een verrassing, zie foto’s

0

Kartik Aaryan
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/KARTIK Aaryan Kartik Aaryan

Binnen in de middernachtelijke verjaardag van Kartik Aaryan: Bollywood-acteur Kartik Aaryan wordt vandaag een jaar ouder. De acteur die de grote hit Bhool Bhulaiyaa 2 uit 2022 heeft gegeven en zich opmaakt voor een aantal films in het komende jaar, ontving een zoete verrassing van zijn familie. Kartik had thuis een intiem feest met alleen leden. Hij plaatste ook enkele foto’s op Instagram.

Op de foto’s zien we Kartik voor feestballonnen zitten met de tekst ‘Happy Birthday Koki’. Terwijl hij de cake aansnijdt, zit naast hem zijn hond Katori. Op de volgende foto is hij te zien poseren met zijn ouders. Kartik deelde de foto’s op Instagram en schreef: “Bij elke geboorte zou ik graag geboren willen worden als jouw koki. Bedankt voor de lieve verjaardagsverrassing mama-papa, Katori n Kiki.”

Kort nadat de ‘Love Aaj Kal’-acteur het bericht deelde, merkte acteur Kriti Sanon op: “Happiesttt Birthday Buntoooo ik heb het beste cadeau voor je.. blijf op de hoogte!” Kriti’s “beste cadeau voor jou”-commentaar gaf aan dat de makers van ‘Shehzada’ misschien een update over de film, een poster of een korte teaser van de film onthullen op de verjaardag van de acteur, aangezien Kriti en Kartik samen te zien zullen zijn in de Rohit Dhawan’s regie film. Al is het nog even wachten op een officiële bevestiging van de makers.

India TV - Kartik Aaryan

Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/KARTIK AaryanKartik Aaryan

‘Shehzada’ is de Hindi-remake van de Telugu-kaskraker ‘Ala Vaikunthapurramuloo’ met in de hoofdrollen Allu Arjun en Pooja Hegde en markeert Kartik’s tweede samenwerking op het scherm met Kriti na ‘Luka Chuppi’. De film is helemaal klaar om op 10 februari 2023 in de bioscoop te verschijnen.

Slechts een dag voor zijn 32e verjaardag dropte Kartik een romantisch nummer ‘Tum Jo Milo’ uit zijn aankomende thrillerfilm ‘Freddy’. Geholpen door Shashanka Ghosh en geproduceerd door Ekta Kapoor, speelt ‘Freddy’ ook Alaya F in de hoofdrol en zal vanaf 2 december 2022 exclusief worden gestreamd op het OTT-platform Disney+ Hotstar.

Afgezien daarvan heeft hij ook een muzikale romantische sagefilm ‘Satyaprem Ki Katha’ naast Kiara Advani, regisseur Anurag Basu’s volgende ‘Aashiqui 3’ en Hansal Mehta’s ‘Captain India’ in zijn poes.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.