Bigg Boss 16, nov 22 LIVE: Huisgenoten genieten van speciale nominatietaak, Archana spoort Tina aan vanwege hygiëne

0

Bigg Boss 16, 22 november LIVE
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Bigg Boss 16, 22 november LIVE

Bigg Boss 16, 22 november LIVE: In de aflevering van vandaag geven huisgenoten zich over aan de speciale nominatietaak. Deelnemers veranderen in moordenaars en degene die wordt neergeschoten, gaat rechtstreeks naar de nominatie. Alle deelnemers gaan hun punt voor de moordenaars leggen om zichzelf te behoeden voor een nominatie voor de week. Aan de andere kant zet Archana Tina aan tot hygiëne. De politica-actrice vertelt haar dat hygiëne niet wordt bedoeld met gezicht en rug Sumbul. Dit maakt Tina woedend en ze haalt uit naar Shalin. Dan wordt Sumbul huilend gezien in het bijzijn van Shalin, nadat de acteur haar heeft gevraagd om Tina te steunen. Nadat Archana een rel tussen Sumbul-Shalin-Tina heeft veroorzaakt, barst hij uit van het lachen in de tuin. Nu zal het interessant zijn om de veranderende vergelijkingen tussen de huisgenoten te zien. Houd deze ruimte in de gaten voor live updates.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.