‘Avatar 2’-ster onthult hoe de schurk is veranderd sinds hij een Na’vi is geworden

0

Avatar: de weg van het water ster Stephen Lang onthult hoe zijn personage, kolonel Miles Quaritch, is veranderd sinds de eerste film nu hij zelf een blauwe mensachtige is die bekend staat als een Na’vi.

Opnieuw zal Quaritch de slechterik zijn in het vervolg op de hit uit 2009 Avatar, wat tot op de dag van vandaag de meest opbrengende film aller tijden is. Quaritch ontving echter wat we toen dachten dat het een fatale lekke band was van enkele Na’vi-speren op Pandora aan het einde van Avatardus wat geeft?

Net zoals Jake Sully van Sam Worthington zijn verlamde benen weer kon gebruiken door zijn bewustzijn in het lichaam van een Na’vi te plaatsen via het Avatar-programma in de eerste film, zo kreeg ook Quaritch een nieuw leven door herboren worden als een Na’vi, zo lijkt het.

Lang werd in een recent interview gevraagd hoe het karakter van Quaritch is veranderd sinds de eerste film sinds hij nu leeft in het lichaam van een soort die voorheen zijn gezworen vijanden was. Het blijkt: “Quaritch wordt geboren en herboren onder dezelfde agressief eigenzinnige ster.” Zoals Lang uitlegde in een interview met Fandango:

“[His] wereld, zijn DNA, zijn ethos, alles aan hem is bestemd voor strijd, voor agressie. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen dan dat… het is bijna een fysieke eigenschap voor hem. Hij kan niet meer, hij kan niet minder dan dat. Zijn naam Quaritch rijmt op ‘oorlog’. Hij heeft een jeuk voor oorlog, het is ruzie, het gaat er allemaal om… en dat is niet veranderd. Hij heeft die fundamentele Quaritch-heid naar hem gebracht in zijn nieuwe incarnatie.

Dat wil echter niet zeggen dat Quaritch dezelfde, enigszins eendimensionale schurk is die we in de eerste film zien, die werd afgeschilderd als een menselijke militaire leider die voor niets terugdeinst als het gaat om het slopen van de planeet Pandora om zijn kostbaar mineraal, Unobtainium. Inderdaad, Quaritch die bestaat als een Na’vi, maakt hem inherent verbonden met Pandora’s levenskracht, bekend als Eywa, in het vervolg. En deze connectie, die in schril contrast staat met Quaritch’s eigen oorlogszuchtige karakter, blijkt een ‘conflict’ te zijn binnen het personage, zei Lang.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat Pandora een soort vloeistof en beweging en rondingen vertegenwoordigde. Terwijl Quaritch altijd bedoeld was als een rechte hoek… hij denkt in een rechte hoek, hij beweegt in een rechte hoek. Nu is zijn conflict dat, ja, dat is er allemaal, maar er komen ook andere dingen binnen, en dat is … misschien is het Eywa, ik weet niet wat het is.

Eerlijk gezegd klinkt deze extra dimensie aan het personage van Quaritch alsof het zou kunnen leiden tot een sterkere algehele schurk dan in de eerste film. Hoewel die van 2009 Avatar wordt zeer geprezen, werden de ietwat standaardschurken door sommigen bekritiseerd, ook al kauwden Lang’s Quaritch en Giovanni Ribi’s kwaadaardige CEO Parker Selfridge plichtsgetrouw op het landschap.

Avatar: de weg van het water komt op 16 december in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.