Apple iPhone 15-functies getipt, komen mogelijk met deze ontwerpwijzigingen

0

Het is misschien nog te vroeg om over de iPhone 15-serie te praten, aangezien Apple onlangs zijn iPhone 14-line-up heeft aangekondigd. Maar de geruchtenmolen gonst van de functies en ontwerpwijzigingen die op het iPhone 15-apparaat mogen worden verwacht. Volgens de informatie die tipgever ShrimpApplePro in een reeks tweets heeft gedeeld, kan het toestel ontwerpelementen lenen van de iPhone 5c. Het 2023-model zou komen met een nieuw randontwerp met ronde randen. Ook zou het materiaal titanium kunnen zijn, terwijl de voorkant vlak mag blijven.

Hij voegt er echter aan toe dat dit misschien te vroeg is en dat deze veranderingen al dan niet met de iPhone 15 komen.

“Dus de nieuwe iPhone 15, vanaf de vroege informatie die ik heb, zal de iPhone 15 een nieuw randontwerp hebben. De achterrandhoek (zoals aangegeven in de afbeeldingen) wordt afgerond en niet meer vierkant. Het materiaal zal ook titanium zijn. Nog erg vroeg dus neem het zoals het is”, staat er in de tweet.

Apple iPhone 15-serie biedt mogelijk iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Ultra ter vervanging van de iPhone 15 Pro Max. Naast andere upgrades werd verwacht dat de Apple iPhone 15-serie de eigen 5G-modem van het bedrijf zou bevatten. Maar nu heeft Qualcomm bevestigd dat het 5G-modems zal blijven aanbieden voor de meeste iPhones van de volgende generatie, meldt Bloomberg. Het bedrijf was eerder van plan om ongeveer 20% van de 5G-modems voor iPhone 15-modellen te leveren. Apple werkt sinds 2020 aan een eigen 5G-modem. Maar het heeft te maken gehad met flinke tegenslagen die tot de vertraging hebben geleid. De prototypes hadden naar verluidt te maken met het probleem van “oververhitting gedurende het afgelopen jaar”.

Volgens de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo zullen de komende iPhone 15 Pro-modellen waarschijnlijk een USB-C-poort hebben met ondersteuning voor ten minste USB 3.3 of Thunderbolt 3. De poort zal naar verwachting een prestatieverbetering bieden en gegevens overdragen snel. De Thunderbolt 3-poort heeft een bandbreedte tot 40 Gbps.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.