Zelfs Ryan Reynolds weet dat hij niet de hoofdattractie is in ‘Deadpool 3’

0

De Marvel-, X-Men- en Deadpool-liefhebbende uithoeken van het internet verloren eind september een paar uur gezamenlijk hun verstand toen Ryan Reynolds mogelijk de perfecte update en teaser plaatste over de voortgang van de productie op Deadpool3.

Het bevatte Hugh Jackman die lui door de achtergrond slenterde voordat hij in een heel kort gesprek met Reynolds bevestigde dat hij inderdaad zijn rol als Wolverine zal hernemen omwille van de film, die ook de intrede van het geliefde personage en de acteur in de MCU markeerde.

Het volstaat te zeggen dat we allemaal de originele twee hebben gevonden Deadpool films redelijk plezierig, vooral als een viering van Reynolds die eindelijk wordt gerechtvaardigd door de huurling met een mond op een meer komische manier te portretteren.

Voor het derde optreden weet de acteur echter dat hij lang niet de enige reden is waarom fans kaartjes zullen kopen, verwijzend naar Deadpool3 zoals de Deadpool/Wolverine-film in een recent interview met Variety over de ster die dit jaar de American Cinematheque Award ontvangt.

Afbeelding via 20th Century Fox / Marvel Entertainment

Net zoals we dat vaak vergeten Kapitein Amerika: Burgeroorlog was in feite een Captain America-film in plaats van een Avengers-film die werd gebruikt als een apparaat om ons kennis te laten maken met de MCU’s Spider-Man, tickets zullen waarschijnlijk sneller door de kassa vliegen dan Wade Wilson f-bommen kan laten vallen wanneer Hollywood’s onbetwiste Wolverine zijn adamantium klauwen nogmaals in de film.

Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten. Als je in de tussentijd verlangt naar meer shenanigans van Ryan Reynolds, kun je uitchecken pittig, een kerstmusical waarin de Deadpool star wordt vergezeld door Will Ferrell, waarvan we dachten dat hij uitstekend was, beschikbaar op Apple TV Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.