Wilt u contacten organiseren in lijsten op iPads, iPhone? Hier is hoe het te doen

0

Apple heeft onlangs zijn iOS 16-update uitgebracht. Het wordt geleverd met enkele subtiele functies, zoals maatwerk en widgets voor het vergrendelingsscherm. Deze update biedt ook de mogelijkheid om lijsten met contactpersonen te maken in de applicatie Contacten. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het maken van de contactenlijstfunctie op een iPad en iPhone:

STAP 1. Open de app Contacten op een iPad of iPhone.

STAP 2. Tik op de optie Lijsten die beschikbaar is in de linkerbovenhoek van de interface Contacten. Deze Lists-optie zou toegankelijk zijn via de zijbalkknop van een iPad.

STAP 3. Tik op de knop Lijst toevoegen in de rechterbovenhoek.

STAP 4. Kies verder indien nodig een account (iCloud is standaard ingesteld).

STAP5. Voer de naam van de lijst in.

STAP6. Tik nu op de optie Contacten toevoegen.

STAP7. Druk op de knop Gereed nadat u de toe te voegen contacten hebt geselecteerd.

Het is opmerkelijk dat iPad- en iPhone-gebruikers e-mails of sms-berichten kunnen sturen naar contacten in de contactenlijst zodra alles is aangemaakt. Gebruikers kunnen op het e-mailpictogram in de rechterbovenhoek van de lijst tikken om ze een e-mail te sturen.

Bovendien kunnen gebruikers op de optie Lijsten tikken, langer op de gewenste lijst drukken en de optie Alles berichten uit het pop-upmenu kiezen om een ​​groepsbericht naar iedereen te sturen.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.