Ubisoft bevestigt dat Assassin’s Creed Valhalla geen nieuwe Game+-functie krijgt

0

Assassin’s Creed Valhalla krijgt niet de veelgevraagde New Game+-modus. In een blogpost bevestigde uitgever Ubisoft dat hun nieuwste op Viking gebaseerde actie-RPG zich in de laatste fase bevindt van de twee jaar durende uitrol van content na de lancering, en dat deze geen herspeelbaarheidsfunctie bevat. Het bedrijf merkt op dat Assassin’s Creed Valhalla is gebouwd als een “unieke” ervaring die structureel anders is dan zijn voorgangers. “Toen we de implementatie van New Game+ onderzochten, realiseerden we ons dat de diepgang van de game ons beperkte opties bood om de herspeelbaarheid uniek en lonend te maken”, staat er.

Op 6 december ontvangt Assassin’s Creed Valhalla een laatste inhoudsupdate, die zal dienen als een “ontroerende en intieme afsluiting van Eivor’s sage”, waarmee we wat losse eindjes aan elkaar knopen en een afsluiting bieden van onze tijd doorgebracht bij de Raven Clan. Om toegang te krijgen tot de “The Last Chapter” -boog moet je een paar belangrijke onderdelen in het spel voltooien, die je kunt beginnen door de nederzetting te upgraden naar niveau 5 en de Jomsviking-kazerne te bouwen. Daarnaast moet je de hoofdverhaallijn hebben verslagen door toezeggingen te doen aan alle Engelse gebieden, en de op Ragnarök gebaseerde mythische verhaallijnen van Asgard en Jotunheim hebben voltooid. “Dood alle doelen van de Order of the Ancients en onthul zijn leider” wordt ook vermeld als een vereiste.

Sinds de release in november 2020 merkt de blog op dat meer dan 20 miljoen spelers de wereld van Assassin’s Creed Valhalla zijn binnengestapt, de derde sinds de verschuiving van de franchise naar een RPG-formaat in de open wereld. Als onderdeel van de laatste update voegt Ubisoft de optie toe om de kap van Eivor op elk moment open te houden. Deze puur cosmetische update wordt opgenomen in het in-game optiemenu en blijft aanwezig, zelfs als je de mantel afdoet. De studio vermeldt ook een “paar meer verrassingen” in petto voor de laatste update, waarvan de details te zijner tijd zullen worden onthuld.

Tijdens het forward-evenement van Ubisoft in september liet de uitgever een bioscooptrailer vallen voor Assassin’s Creed Mirage, dat zich afspeelt in Bagdad. De titel, die ergens in 2023 wordt gelanceerd, zal een back-to-basics-benadering volgen, met een strak gebonden verhaal dat is gericht op stealth, parkour en moorden – in plaats van de recente RPG-gestuurde aanpassingen. Destijds bevestigde Ubisoft ook drie nieuwe Assassin’s Creed-projecten: codenaam Red dat zich afspeelt in het feodale Japan, Hexe dat zich afspeelt tijdens de 16e-eeuwse heksenprocessen en een mobiele game in de open wereld.

De laatste update van Assassin’s Creed Valhalla komt op 6 december uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.