Taylor Swift herwint de nummer één plek in de Hot 200 van Billboard

0

Ondanks de recente ramp met de voorverkoop van Ticketmaster’s Eras Tour, willen Swifties hun favoriete artiest nog steeds steunen door haar te helpen de nummer één plek in de Billboard-hitlijsten te behouden. Dit komt erna Taylor Snel bracht een nieuwe ‘Anti-Hero’-remix uit, dagen na de eerder genoemde voorverkoop, en Drake nam de nummer één plek over.

Billboard meldde dat “Her loss” van Drake en 21 Savage zakte naar nummer twee na het debuut van het nummer op nummer één. In de tussentijd, Middernachten verdiende tijdens de week nog eens 204.000 “equivalent album units” in de VS en was het eerste album sinds Adele’s 25, om gedurende de eerste vier weken na uitgave ten minste 200.000 eenheden te verdienen. ‘Anti-Hero’ wist de hele week op nummer één te blijven staan, terwijl andere nummers op het nieuwste album schommelden in de hitlijsten.

Maar Swift is nog niet ‘uit het bos’, aangezien haar recente mijlpaal in de hitparade nog niet het feit dekt dat de voorverkoop voor haar tour zal worden onderzocht. Er werd gemeld dat het ministerie van Justitie een antitrustonderzoek zal starten tegen Ticketmaster en Live Nation, om te zien of het bedrijf zijn macht in de livemuziekindustrie heeft misbruikt. Tegelijkertijd hebben procureur-generaals in drie verschillende staten ook het idee gesteund om Ticketmaster te onderzoeken vanwege het verkeerd omgaan met de recente voorverkoop.

Swift heeft vorige week een verklaring vrijgegeven over de voorverkoop. Ze zei dat ze door Ticketmaster was verzekerd dat ze de verkoop aankonden, maar ontdekte dat dat niet kon. Ze hoopte ook meer kansen te bieden aan degenen die worstelden en misten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.