Samsung belooft Android 14-update sneller uit te brengen dan Android 13

0

Samsung wordt een van de smartphonemerken die snellere updates voor zijn mobiele telefoons aanbiedt. Google rolde de Android 13-update uit op 15 augustus. Bijna twee maanden later introduceerde Samsung zijn One UI 5-update, gebaseerd op Android 13, in de Galaxy S22-familie. Het heeft onlangs de update voor Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 samen met andere apparaten uitgebracht.

Het Zuid-Koreaanse smartphonebedrijf zegt nu dat het de samenwerking met Google zal blijven versterken en de One UI-update in de toekomst sneller zal brengen. De aankondiging werd gedaan door het bedrijf via een blogpost op zijn officiële website in het thuisland.

Als de bewering waar is, kunnen we verwachten dat de One UI 6 gebaseerd op Android 14-update veel sneller wordt uitgerold naar Samsung-apparaten – waarschijnlijk een maand na de release door Google.

Samsung is de afgelopen weken bezig geweest met een update. Het heeft een op Android 13 gebaseerde One UI 5.0-update uitgebracht voor een aantal van zijn smartphones, waaronder een van zijn Galaxy A-serie telefoons, samen met zijn reeks opvouwbare telefoons uit 2022, gevolgd door de opvouwbare telefoons uit 2021. De volledige lijst omvat Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4, Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3.

De update brengt firmwareversies – F721NKSU1BVK5 en F936NKSU1BVK5 voor respectievelijk Samsung Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4. Terwijl de firmwareversie voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 F926BXXU2DVK3 is. Eén UI 6.0-update heeft het label A525FXXU4CVJB voor de Galaxy A52 in Rusland.

Gebruikers van de hierboven vermelde Samsung-telefoons kunnen hun apparaten bijwerken naar het nieuwste besturingssysteem door op hun telefoon naar Instellingen te gaan en vervolgens op Software-update te tikken, gevolgd door downloaden en installeren. Hoogstwaarschijnlijk zal het een OTA-uitrol zijn waarbij de update in eerste instantie beschikbaar is voor geselecteerde gebruikers. Het zal de komende dagen uiteindelijk worden uitgebreid naar meer gebruikers.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.