Poco C50 zal tegen eind november in India worden gelanceerd als budgethandset uit de C-serie

0

Poco C50 wordt in de laatste week van november gelanceerd in India, zo maakte het bedrijf vrijdag bekend. Volgens het bedrijf zou de aankomende smartphone uit de C-serie zich richten op cameraprestaties, multimedia en batterijduur. Zonder zijn eerste uiterlijk te onthullen, heeft Poco gezegd dat de Poco C50 een strak ontwerp zal hebben. Het toestel werd eerder gezien in de IMEI-database met het modelnummer 220733SPI. Eerdere rapporten suggereren dat de Poco C50 gelanceerd zou kunnen worden als een rebranded versie van de Redmi A1+, met een andere camera-instelling.

Op vrijdag kondigde Poco aan dat zijn volgende betaalbare inzending – de Poco C50 – in de laatste week van november in India zal debuteren. Het bedrijf heeft zich niet verdiept in details over deze smartphone. Een Poco-handset met het modelnummer 220733SPI is onlangs gespot in de IMEI-database. Aangenomen wordt dat het een Indiase variant is van de Poco C50.

Het rapport beweert ook dat de Poco C50 een omgedoopte Redmi A1+ zou kunnen zijn met een andere camera-instelling. Ter herinnering: de Redmi A1+ werd onlangs in oktober in India gelanceerd. Prijzen voor de handset beginnen bij Rs. 6.999 voor de basisopslagvariant van 2 GB + 32 GB. Het wordt aangeboden in de kleuren zwart, lichtblauw en lichtgroen.

De Redmi A1+ heeft een 6,52-inch HD+ (1.600×700 pixels) scherm met een 120Hz touch sampling rate en 400 nits piekhelderheid. Onder de motorkap zit een MediaTek Helio A22 SoC, gecombineerd met IMG PowerVR GPU. Deze smartphone draait out-of-the-box op Android 12.

Het toestel heeft een 8-megapixel dubbele camera aan de achterzijde en een 5-megapixel selfie-camera. De Redmi A1+ heeft 3 GB LPDDR4X RAM en 32 GB ingebouwde opslag, uitbreidbaar via een microSD-kaart (tot 512 GB). Deze handset heeft een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor bekabeld opladen van 10 W. Het heeft een dikte van 9,09 mm en weegt ongeveer 192 g, aldus het bedrijf.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Belangrijkste specificaties Vivo X90 Pro getipt via vermeende TENAA-lijst, krijgt mogelijk 6,78-inch AMOLED-scherm

Elon Musk beschuldigd van het ondermijnen van de integriteit en veiligheid van Twitter door Amerikaanse senatoren, kan FTC-sonde onder ogen zien

Aanbevolen video van de dag

Defunc Home: waar uw geluid uw stijl ontmoet

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.