OTT Best Comedy Movies: Munna Bhai, Hera Pheri en anderen op Netflix, Prime Video, Disney Plus Hotstar

0

OTT beste komische films
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD OTT beste komische films

OTT beste komische films: Komedie is een genre dat families als geen ander samenbrengt. Of het nu babyboomers, millennials of generatie Z zijn, elk gezinslid van verschillende generaties weet dat er een vreugdevolle tijd op hen wacht wanneer er een comedy-filmavond gepland staat. Bollywood heeft groenblijvende hits geproduceerd als het gaat om komedie die het publiek graag herhaald ziet. Als je op zoek bent naar tranen van het lachen en klaar bent om over de vloer te rollen door naar hilarische capriolen van legendarische personages te kijken, zijn hier vijf legacy-franchises in het komediegenre die we aanraden te kijken op Netflix, Prime Video, Zee5, Jio Cinema en Disney Plus Hostar:

1. Munna Bhai MBBS – Eerste video

De beruchte jodi van Munna Bhai en Circuit zit boordevol bromance en drama in Munna Bhai MBBS. Deze hartverwarmende film zit vol actie, absurde komedie, onschuldige romantiek en hartverscheurende momenten. De film volgt Gangster Munnabhai die zichzelf presenteert als maatschappelijk werker. Hij belooft zijn vader dat hij dokter zal worden en hem trots zal maken, waarna hij zich inschrijft voor een medische universiteit en wat volgt is een lachrel! Fans kunnen Munna Bhai MBBS bekijken op Prime Video.

2. Hera Pheri – Eerste video

Hera Pheri is een komisch juweeltje dat generaties lang is doorgegeven en nog steeds geliefd is. De plot is simpel: Shyam (Sunil Shetty), Raju (Akshay Kumar) en Babu Rao (Paresh Rawal), de drie hoofdpersonen, hebben allemaal dringend geld nodig. Raju gelooft dat al hun problemen zouden worden opgelost als de “gevaarlijke” misdadiger Kabira (Gulshan Grover) per ongeluk het nummer van Babu Rao kiest om de kleindochter van een lokale rijke man te ontvoeren. In een tijd waarin Bollywood-komedie-van-fouten niet zo gewoon waren, bleek Hera Pheri een cultklassieker te worden. Je kunt Hera Pheri streamen op Prime Video.

3. Golmaal: Fun Unlimited – Zee5

Golmaal is een lachrel die van het begin tot het einde steeds beter wordt. Ajay Devgan, Tushar Kapoor, Arshad Warsi en Sharman Joshi spelen de rol van vier studiegenoten die elke gelegenheid aangrijpen om mensen te beroven om weelderig in de slaapzaal te leven en een aanzienlijke lening terug te betalen die ze hadden aangegaan. Er komen problemen op hun stoep als ze van plan zijn het huis van een ouder blind stel te beroven. De typische persona’s van elk personage worden bewonderd door fans in het hele land. Het publiek kan Golmaal: Fun Unlimited streamen op Zee5.

4. Welkom – Netflix

Welcome is een luchtige, prikkelende entertainer. Met een cast die bekend staat om hun sprankelende en komische timing, zoals Akshay Kumar, Nana Patekar, Anil Kapoor en Paresh Rawal, blijkt de film een ​​absoluut schuldig genoegen voor iedereen te zijn. Deze film combineert ondeugende humor met uitstekende situationele komedie. De film is gebaseerd op een man die verliefd wordt op een mooie vrouw, maar later ontdekt dat haar broers beruchte gangsters zijn. Kijkers kunnen Welcome kijken op Jio Cinema en op Netflix.

5. Bhool Bhulaiyaa – Netflix

Bhool Bhulaiyaa is gebaseerd op een NRI, Siddharth (Shiny Ahuja) en Avni (Vidya Balan) die na verloop van tijd terugkeren naar hun thuisland in India. Daar komen ze enkele eigenaardige gewoonten tegen waar de lokale bevolking zich aan houdt. Shiny haalt zijn vriend en psychiater Aditya (Akshay Kumar) erbij die zich bezighoudt met dergelijke paranormale gebeurtenissen, in een poging de ware oorzaak van de lopende activiteiten te achterhalen. Bhool Bhulaiyaa is een van Bollywood’s best beoordeelde komedies met zijn boeiende verhaallijn en geestige punchlines. Bhool Bhulaiyaa is beschikbaar om te streamen op Netflix.

NIET MISSEN

Ajay Devgn’s Drishyam 2 OTT-première op Amazon Prime Video, Netflix, Hotstar? Wanneer en waar te kijken

Vicky Kaushal-Kiara Advani’s ‘Govinda Naam Mera’ op OTT: datum, waar te kijken, cast, teaser, abonnement

The Wonder Twitter Review en reacties: Florence Pugh bewijst dat zij de actrice is om naar uit te kijken

Laatste nieuws over de webserie

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.