Nora Fatehi vertelt hoe ze haar co-ster sloeg, actrice zegt ‘hij trok aan mijn haar’

0

Nora Fatehi vertelt hoe ze haar co-ster sloeg
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/NORAFATEHI Nora Fatehi vertelt hoe ze haar co-ster sloeg

Nora Fatehi is een van de meest prominente beroemdheden in de showbizz. Het Canadese actrice-model maakte haar debuut in de Hindi-cinema met de release uit 2014, Roar: Tigers of the Sundarbans. Sindsdien is haar populariteit met de dag toegenomen en heeft ze haar plaats in de branche verstevigd. Met haar iconische dansnummers als Dilbar Dilbar, Garmi en Manike is ze een begrip geworden in het land. De actrice bereidt zich momenteel voor op de release van haar aankomende film, An Action Hero. Ze is druk bezig geweest met de promoties. Onlangs verscheen ze op The Kapil Sharma Show, waar ze sprak over een vreselijk incident dat haar overkwam.

Tijdens de show beschreef het actrice-model een verhitte woordenwisseling met een co-ster die escaleerde tot de twee die elkaar daadwerkelijk sloegen. Ze zei: “Ik was een keer aan het filmen in Bangladesh en de acteur misdroeg zich tegen mij. Ik sloeg hem en hij sloeg me terug. Ik sloeg hem nog een keer en hij trok aan mijn haar. We kregen uiteindelijk een groot gevecht. De regisseur kwam tussenbeide.”

In de film ‘An Action Hero’ heeft Nora Fatehi een dansnummer met de titel ‘Jehda Nasha’. Het is een officiële remake van een oud nummer met dezelfde titel van Amar. In de video ziet de actrice er adembenemend mooi uit in haar verschillende outfits en fans hebben het al een hit verklaard.

De actiethriller speelt Ayushmann Khurrana en Jaideep Ahlawat in de hoofdrollen. Onlangs onthulden de makers de officiële trailer van de eigenzinnige thrillerfilm, waarop massaal werd gereageerd door het publiek. Volgens de regisseur is de film een ​​actiefilm met een twist, en door de twist is de hoofdrolspeler aan boord gekomen.

Lees ook: Kartik Aaryan Verjaardag: hoe hij de wens van zijn ouders om dokter te worden voor Bollywood verliet

De film wordt geregisseerd door Anirudh Iyer. Het wordt geproduceerd door Aanand L. Rai, T Series en Bhushan Kumar. Het is de bedoeling dat het op 2 december op het grote scherm verschijnt.

Lees ook: HanuMan teaser OUT: Teja Sajja’s mythische wereld geeft een glimp van de krachten van Lord Hanuman | Horloge

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.