MCU-theorie biedt een manier om Doctor Doom rechtstreeks te koppelen aan ‘Black Panther: Wakanda Forever’

0

Met de vertolking van Marvel Studios van Fantastische vier Terwijl we ons besluipen, beginnen fans zenuwachtig te worden over de vraag wanneer Doctor Doom eindelijk zal verschijnen in het Marvel Cinematic Universe. Gezien het feit dat hij de belangrijkste tegenstander is van het bovengenoemde superheldenteam en het feit dat hij verantwoordelijk was voor de stripversie van Geheime oorlogendie de MCU in 2026 zal aanpassen, het ziet er niet naar uit dat hij te ver weg is.

Fans hoopten dat we een glimp van de Letse monarch zouden opvangen Black Panther: Wakanda voor altijd, maar helaas, het mocht niet zo zijn. Niettemin, of het nu echte nuance is of gewoon de wilskracht van iemands vermogen om te geloven, een gebruiker op r/marvelstudios heeft een theorie geopperd die suggereert Black Panther: Wakanda voor altijd kan hebben gezinspeeld op ten minste een stukje van de Doctor Doom-puzzel.

Concreet suggereert de theorie dat er een derde vibranium-site bestaat in Doctor Doom’s thuisland Latveria, en gezien het feit dat we op weg lijken te zijn naar een door vibranium gestimuleerde oorlog waarbij Wakanda, Talokan en de rest van de wereld betrokken zijn, zou het niet moeilijk zijn. om je voor te stellen dat Latveria erin zou worden getrokken als de theorie waar is.

Anderen voegden iets toe aan de theorie, waardoor Sokovia’s betrokkenheid in de mix kwam, evenals Doom’s gebruik van Ultron om zijn leger van Doombots tot stand te brengen.

Anderen hoopten dat het niet waar was, wat suggereerde dat Doctor Doom meer dan in staat zou moeten zijn om de krachten te verzamelen die hij nodig heeft met of zonder vibranium, grotendeels door middel van zijn magische vermogens in combinatie met zijn geniale intellect.

Hoe dan ook, de waarheid zal zich ongetwijfeld snel openbaren, en met de aanstaande komst van Doom die lijkt samen te vallen met de climax van de dreiging van Kang de Veroveraar, zullen de kampioenen van de aarde hun werk voor hen moeten doen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.