Jungkook van BTS debuteert met ‘Dreamers’ tijdens de controversiële openingsceremonie van de FIFA Wereldbeker

0

WGTC-schrijver Matt Tuck heeft bijgedragen aan dit artikel.

De FIFA Wereldbeker is opnieuw opgestegen naar voetbalfans van over de hele wereld in Qatar, aangezien Ecuador de kijkers al een van de mooiste momenten heeft bezorgd die ze nooit zullen vergeten met een kopstoot in het doel. Jammer Jungkook van BTS stal die donder alvast met de release van “Dreamers” tijdens de openingsceremonie.

Eigenlijk zal het WK fans genoeg momenten geven om te onthouden naarmate elke game vordert. Wat Jungkook iedereen gaf, waren bemoedigende woorden voor alle spelers. “Wij zijn de dromers. Omdat we het geloven”, zong hij.

Het WK van dit jaar was gevuld met controverses voordat de eerste wedstrijd ooit begon. Een aantal beroemdheden koos ervoor om de openingsceremonie te boycotten, die wereldwijd de krantenkoppen haalde. Het Midden-Oosterse land wordt door mensenrechtenactivisten onder de loep genomen vanwege de behandeling van arbeidsmigranten bij de bouw van de WK-stadions en vanwege het standpunt van Qatar over LGBTQ+-kwesties.

Ondanks de aantrekkingskracht van een wereldwijd publiek en enorme uitbetalingen, had de FIFA het moeilijk om haar hoofdartiesten te vinden voor de openingsceremonie. Naar verluidt kreeg Shakira een megacontract aangeboden. Ondertussen ging het gerucht dat Dua Lipa in de race was, maar ze maakte duidelijk dat ze niet geïnteresseerd was, daarbij verwijzend naar de reputatie van Qatar op het gebied van mensenrechten. “Ik kijk ernaar uit om Qatar te bezoeken wanneer het alle mensenrechtenbeloften heeft nagekomen die het heeft gedaan toen het het recht kreeg om het WK te organiseren”, verklaarde ze. Zelfs rocklegende Rod Stewart merkte onlangs op dat hij een uitbetaling van zeven cijfers voor een concert in Qatar afwees.

Aan het eind van de dag was het Kpop-fenomeen Jungkook die het podium betrad, tot grote vreugde van zijn miljoenen BTS ARMY-volgers.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.