IGN UK Podcast 671: Black Panther: Mars Bars Forever

0

Cardy, Dale en Jesse zijn hier om te bespreken wat de beste chocoladerepen zijn. Daarna praten ze eindelijk over een aantal games en films terwijl hun gedachten over Black Panther: Wakanda Forever, Pentiment en The Devil in Me worden gedeeld.

Als je er zin in hebt, koop dan hier tickets voor onze liveshow in Londen op 2 december: https://www.eventbrite.com/e/ign-uks-the-podcast-before-christmas-tickets-445286492887

Heb je een spel voor ons om te spelen of heb je feedback over de show die je wilt voorlezen? Stuur ons een e-mail: ign_ukfeedback@ign.com.

IGN UK Podcast 671: Black Panther: Mars Bars Forever

  • IGN UK Podcast 670: Zoenen met Sonic en Long Furbys
  • IGN UK Podcast 669: Discussie over God of War Ragnarok-recensie
  • IGN UK Podcast: The Elden Ring Special (eindelijk)
  • IGN UK Podcast #668: Vaarwel Beef Boy Joe
  • IGN UK Podcast #667: God of War Ragnarok vroege indrukken

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.