Chris Hemsworth neemt een pauze van acteren, ontdekt dat hij een verhoogd risico loopt om de ziekte van Alzheimer te krijgen

0

Chris Hemsworth
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/CHRISHEMSWORTH Chris Hemsworth heeft een verhoogd risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer onthuld

Hollywood-ster Chris Hemsworth zegt dat hij “vrije tijd” zal nemen van acteren nadat hij heeft vernomen dat hij een genetische aanleg heeft voor de ziekte van Alzheimer. De Australische acteur, die momenteel zijn Disney+ docuserie “Limitless” promoot, vertelde het tijdschrift Vanity Fair dat hij na een aflevering over dood en sterfelijkheid besefte hoe belangrijk het is om tijd met zijn gezin door te brengen.

“Ik wil in deze ruimte zitten en zijn met een groter gevoel van stilte en dankbaarheid. En dan begin je te praten over kinderen en familie en denk je: ‘Oh mijn God, ze worden ouder, ze groeien op, en ik blijf een andere film bovenop een andere film slaan.’ “Voor je het weet zijn ze 18 en zijn ze het huis uit, en ik miste het raam. Het triggerde echt iets in mij om er even tussenuit te willen. En sinds we de show hebben beëindigd, heb ik de dingen afgemaakt waarvoor ik al een contract had gekregen, ‘zei Hemsworth.

Lees: Amy Adams zal geen deel uitmaken van nieuwe Superman-film met Henry Cavill? Dit is wat Lois Lane zei

De 39-jarige acteur deelt dochter India, 10, en achtjarige tweelingzonen Tristan en Sasha, met vrouw, model Elsa Pataky. Hij zei dat hij na het beëindigen van de persreis van “Limitless” rechtstreeks naar huis zal gaan.

“Als ik deze week deze tour afrond, ga ik naar huis, en ik ga een flink stuk vrije tijd hebben en het gewoon vereenvoudigen. Wees bij de kinderen, wees bij mijn vrouw”, voegde hij eraan toe.

Tijdens het filmen van de show ontdekte Hemsworth dat hij 8 tot 10 keer meer kans heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen dan de gemiddelde persoon.

In de vijfde aflevering van de show wordt de acteur gezien terwijl hij een paar genetische tests ondergaat die later onthulden dat hij twee exemplaren van APOE4 heeft, het gen dat de sterkste correlatie heeft met de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer.

Lees: Bruce Willis afasie diagnose: Die Hard-acteur maakt ‘echt moeilijke tijd’ door

“Er was een intensiteit om er doorheen te navigeren. De meesten van ons vermijden graag om over de dood te praten in de hoop dat we het op de een of andere manier zullen vermijden. We hebben allemaal de overtuiging dat we er wel uit zullen komen.

“En dan opeens te horen krijgen dat een aantal grote indicatoren erop wijzen dat dit de route is die gaat gebeuren, dringt de realiteit ervan door. Je eigen sterfelijkheid”, zei de acteur van “Thor: Love and Thunder”.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.