Call of Duty: Warzone Mobile hands-on preview

0

Het is meer dan twee en een half jaar geleden dat we voor het eerst parachuteerden in Verdansk, maar de eerste map van Warzone zit nog steeds met veel plezier in de harten van fans. Na een spannende saga die zich uitstrekte over twee Call of Duty-games, gastheer was voor een zombie-uitbraak en culmineerde in een rampzalige gebeurtenis die de kaart van het gezicht van de Warzone veegde, leek het onwaarschijnlijk dat we het ooit in alle zijn glorie weer. Call of Duty: Warzone Mobile heeft echter andere ideeën, en door ons terug te laten vallen in een lobbyversie van Verdansk voor 120 spelers, zet het zijn zinnen op de ambitieuze taak om een ​​van de meest populaire battle royales naar mobiele apparaten te brengen.

Terwijl Warzone 2.0 een andere richting uitgaat, kiest Warzone Mobile ervoor om zich te concentreren op het verfijnen van een vertrouwde ervaring voor een nieuw platform. We gaan regelrecht terug naar het begin van Verdansk en het voelt goed om thuis te zijn – het is bijna geruststellend om na een lange tijd weg te zijn in oude trefpunten zoals Downtown en Hospital, ook al zijn er enkele compromissen te vinden.

Om het hoge tempo en de pittige duels vast te houden, implementeert Warzone Mobile een aantal schakelbare automatiseringen om een ​​deel van de onhandigheid weg te nemen die gepaard gaat met het spelen van een shooter op een touchscreen. Automatisch vuren, over obstakels springen en sprintvergrendeling zijn slechts een handvol van de nieuwe beschikbare opties, samen met andere knoppen die op het scherm verschijnen om logge interacties uit te voeren, zoals het beklimmen van lange trappen. Hoewel er een behoorlijk aantal aanwijzingen op het scherm staan, voelt de gebruikersinterface intuïtief en gemakkelijk te begrijpen. Als iemand die Warzone speelt met een toetsenbord en muis, was ik verrast hoe comfortabel het voelt om op een touchscreen te spelen. Het aanpassen aan deze bedieningselementen vereist enige oefening, maar het voelt goed genoeg voor een snelle sessie onderweg. Dat gezegd hebbende, Activision werkt aan het implementeren van controllerondersteuning, dus je hoeft jezelf niet te dwingen om deze aanpassing door te voeren als je voorkeur uitgaat naar een pad.

Warzone Mobile voelt nog steeds onmiskenbaar aan als zijn oudere broer, en het is bemoedigend om te zien dat de ervaring is vereenvoudigd en geoptimaliseerd voor telefoons zonder de identiteit van de game te verliezen. Spelers hebben de mogelijkheid om in wedstrijden van traditionele lengte te springen, maar er is ook een kortere modus van 10 minuten die perfect geschikt is voor degenen die in en uit willen duiken. Net als de bestaande roterende afspeellijsten van Warzone, ondersteunt Warzone Mobile ook solo’s, duo’s, trio’s en quads, die in en uit worden gefietst om de wachttijden laag te houden. Basisfuncties zoals het goelag- en geldsysteem keren onaangeroerd terug, maar nieuwe functies die zijn geïntroduceerd in Warzone 2.0, zoals de mogelijkheid om halverwege opnieuw te laden en van slide-to-prone te pauzeren, vinden ook hun weg naar de overkant. Echt het enige compromis is de toevoeging van AI-bots om lange wachtrijen tegen te gaan. Dit is echter vrij gebruikelijk voor online mobiele games, en met de omvang van Warzone’s fanbase zie ik dit op de lange termijn niet als een al te groot probleem.

Warzone Mobile wordt een waardige metgezel voor de huidige heavy hitters van Call of Duty.


Deze kleine versie van Warzone is ontworpen om naast Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 te passen, met cross-progressie voor wapens en de battle pass. Dit is een enorme stap om het trio van games te verenigen en geweldig nieuws voor spelers die bedenken hoe lang het kan duren om wapens te ontgrendelen en te verbeteren in de multiplayer-modi van MW2. In plaats van een aparte set uitrustingen te maken in Warzone Mobile, kunnen spelers putten uit hun Modern Warfare 2-geweren en hulpstukken en XP blijven verdienen. Dit werkt in beide richtingen, dus nieuw ontgrendelde items in de mobiele versie kunnen vervolgens in MW2 worden gebruikt. Voor degenen die door de Battle Pass van het seizoen willen slepen, kun je met Warzone Mobile ook meer XP verzamelen, omdat het zijn eigen reeks dagelijkse uitdagingen biedt. Bovendien ligt exclusieve content voor het oprapen, te beginnen met een nieuwe operator, wat hardcore fans een stimulans geeft om af en toe een duik te nemen om hun cosmeticacollectie uit te breiden.

Naast de Battle Royale-modus wordt Warzone Mobile gelanceerd met twee klassieke multiplayer-modi: Domination en Team Deathmatch. Deze 6v6-wedstrijden spelen zich af op locaties die uit Verdansk zijn gehaald, waardoor de zweterige vuurgevechten van Warzone in kleine arena’s worden gecondenseerd. Als een grote fan van Call of Duty-multiplayer, vond ik dat deze strakke levels en intense ontmoetingen het hectische gevoel van die modi vrij goed nabootsen. In tegenstelling tot Battle Royale is multiplayer vanwege het snelle karakter aanzienlijk uitdagender op een touchscreen, omdat het veel moeilijker is om naar vijanden te grijpen en snel te draaien om te reageren op degenen op mijn flank. Ik merkte echter al snel dat ik me op mijn gemak voelde in het ritme van deze rondes. Het gebruik van het touchscreen om killstreaks en throwables in te zetten kan een beetje traag aanvoelen, maar ik kan me voorstellen dat het gebruik van een controller deze ervaring veel dichter bij wat we gewend zijn op pc en consoles van Call of Duty, zou doen voelen. De opname van deze traditionele multiplayer-modi is welkom, omdat het spelers de kans geeft om zich aan te passen aan enkele eigenaardigheden en aanpassingen aan de kwaliteit van leven in een informele wedstrijd voordat ze zich wagen aan de meedogenloze omstandigheden van Battle Royale.

Over het algemeen ben ik onder de indruk van wat ik heb gezien van Call of Duty: Warzone Mobile. Het verenigt het huidige Call of Duty-rooster en biedt tegelijkertijd een kaart die fans graag opnieuw willen bezoeken. Ik verwacht dat het zal dienen als een manier om mijn XP op te waarderen wanneer ik Warzone wil spelen, maar ik kan het niet wijden aan een volledige sessie op pc. Dat wil echter niet zeggen dat het geen volledige ervaring op zich is. Dit is nog steeds een getrouwe versie van Warzone, en ik kon mobiele spelers zien binnenspringen met een controller om er het beste uit te halen, en als het erop aankomt, weet ik zeker dat anderen zich zullen aanpassen aan het touchscreen en nog steeds plezier zullen hebben tijdens het spelen terloops.

Warzone op mobiele apparaten persen is geen gemakkelijke taak, maar Activision is erin geslaagd om het op het platform te introduceren zonder veel concessies te doen aan het DNA van de game. Het ziet er nog steeds uit en voelt erg aan als Warzone, waarbij elke nieuwe aanpassing ervoor zorgt dat de ervaring zich zo soepel mogelijk vertaalt naar mobiel. In een wereld waar Warzone Caldera en Warzone 2.0 bestaan, was ik er niet van overtuigd dat we nog een nieuwe versie van de game nodig hadden. Maar Warzone Mobile wordt een waardige metgezel voor de huidige heavy hitters van Call of Duty, door zijn iconische Battle Royale-kaart open te stellen voor een geheel nieuw platform van spelers in het proces en een gezonde dosis nostalgie voor anderen te bieden.

Emma Matthews is IGN’s Junior Syndication Editor.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.