Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft binnen de eerste 10 dagen een omzet van $ 1 miljard overschreden

0

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft alle eerdere verkooprecords van de franchise verbroken. Activision’s nieuwste marquee shooter heeft binnen de eerste 10 dagen sinds de lancering op 28 oktober wereldwijd $ 1 miljard (ongeveer Rs. 8.201 crore) doorverkocht. Het nieuwe cijfer overtreft de vorige hoogste franchise, gehouden door Call of Duty: Black Ops II uit 2012, dat binnen 15 dagen na release de mijlpaal van $ 1 miljard bereikte. Call of Duty: Modern Warfare II is nu uit op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

“Onze ontwikkelaars, samen met ons hele Activision Blizzard-team, vormen de ruggengraat van onze niet-aflatende toewijding om onze honderden miljoenen spelers over de hele wereld van dienst te zijn. Ik ben zo trots op de buitengewone inspanningen van onze Call of Duty-teams en de records die ze hebben behaald met Modern Warfare II”, zei Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard in een voorbereide verklaring. Het rapport merkt ook op dat spelers meer dan 200 miljoen uur in de game hebben ingelogd in de eerste 10 dagen, “na de release”, op pc-, PlayStation- en Xbox-platforms. Dit sluit natuurlijk spelers uit die een campagne van een week eerder toegang hebben gekregen als onderdeel van de pre-orderbonus, en een tweedaagse geavanceerde toegang tot de online multiplayer-component.

Eerdere rapporten gaven aan dat Call of Duty: Modern Warfare 2 dit jaar de meest opbrengende entertainmentopening was en kaskrakers zoals Top Gun: Maverick en Doctor Strange in the Multiverse of Madness versloeg. De reguliere films verzamelden tijdens het openingsweekend wereldwijd respectievelijk bijna $ 250 miljoen (ongeveer Rs. 2.048 crore) en $ 450 miljoen (ongeveer Rs. 3.688 crore). Ondertussen vierde Modern Warfare 2 in de eerste drie dagen een doorverkoop van $ 800 miljoen (ongeveer Rs. 6.557 crore).

Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat bioscoopkaartjes veel goedkoper zijn dan de Rs. 4.999 / $ 70 prijskaartje gekoppeld aan Activision’s nieuwste. Bovendien worden game-lanceringen – vooral digitale edities – niet beperkt door minder voorraden of theatercapaciteit, zoals bij films. In het persbericht van Activision wordt opgemerkt dat het cijfer van $ 1 miljard is gebaseerd op rapportage die rechtstreeks is ontvangen van zowel “digitale en retailpartners als interne schattingen van Activision”.

Eind vorige maand markeerde Call of Duty: Modern Warfare 2 de grootste PlayStation-lancering ooit voor een CoD-titel, en dringt er bij Microsoft Gaming-CEO Phil Spencer op aan om opnieuw te bevestigen dat de overname van Activision Blizzard de franchise op zijn Xbox-ecosysteem niet zal behouden. “We nemen Call of Duty niet van PlayStation”, zei Spencer in een interview. “Dat is niet onze bedoeling. Het is niet onze bedoeling om dat te doen, en zolang er een PlayStation is om naar te verzenden, is het onze bedoeling dat we Call of Duty op PlayStation blijven verzenden. Vergelijkbaar met wat we met Minecraft hebben gedaan sinds we dat bezaten. We hebben de plaatsen uitgebreid waar mensen Minecraft kunnen spelen.”

Call of Duty: Modern Warfare 2, ontwikkeld door Infinity Ward, is een vervolg op de herstart in 2019, waarbij de bekende operators van Task Force 141 midden in een ongekend wereldwijd conflict terechtkomen. De studio is naar verluidt van plan om het campagnesegment in 2023 uit te breiden, naast een paar gedenkwaardige multiplayer-maps van eerdere iteraties in de franchise. Maar daarvoor hebben we de nieuwe Battle Royale-inzending Warzone 2.0 die op 16 november wordt gelanceerd, die een nieuwe kaart en onderwatergevechten met zich meebrengt, zij het beperkt tot pistolen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu verkrijgbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply