Bob Iger gaat terug naar Disney als Bob Chapek aftreedt

0

Eén Bob erin, één Bob eruit Bob Iger voorbij is geschoten Bob Chapek om opnieuw de CEO van het Walt Disney-bedrijf te worden.

De voormalige CEO die de leiding had over grote deals als de overname van Lucasfilm en Marvel zit nu weer op de stoel en vervangt Chapek die een moeilijke periode achter de rug heeft bij het bedrijf.

Dit verhaal ontwikkelt zich.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.