Belangrijkste specificaties Vivo X90 Pro getipt via vermeende TENAA-lijst, krijgt mogelijk 6,78-inch AMOLED-scherm

0

De Vivo X90 Pro zal naar verwachting op 22 november in China debuteren, terwijl het bedrijf zich opmaakt om de Vivo X90-serie in China te lanceren. Vivo heeft bevestigd dat deze aankomende vlaggenschipreeks zal worden aangedreven door de MediaTek Dimensity 9200 SoC. Het heeft ook geplaagd dat een van deze mogelijk ook een Snapdragon 8 Gen 2-chipset heeft. De Vivo X90 Pro is nu opgedoken in de TENAA-database. De vermeende lijst suggereert dat het een 6,78-inch AMOLED-scherm zou kunnen krijgen.

Specificaties Vivo X90 Pro (verwacht)

Volgens de veronderstelde TENAA-lijst zou een Vivo-smartphone met het modelnummer V2241A een 6,78-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1.260 x 2.800 pixels kunnen hebben. Aangenomen wordt dat het de Vivo X90 Pro is. De handset zal hoogstwaarschijnlijk worden aangedreven door een MediaTek Dimensity 9200 SoC geklokt op 3,05 GHz.

De Vivo X90 Pro zou een drievoudige camera aan de achterzijde kunnen hebben, inclusief een 50 megapixel hoofdsensor en een paar 12 megapixel secundaire sensoren. De handset kan ook beschikken over een 32-megapixel camera aan de voorkant. Er wordt gezegd dat het 8 GB, 12 GB of 16 GB RAM en 128 GB, 256 GB of 512 GB opslag heeft.

Deze Vivo-smartphone meet 164,10 x 74,44 x 8,88 mm en weegt ongeveer 196 g. Er wordt gezegd dat het een dual-cell batterij van 2.375 mAh bevat – in feite een capaciteit van 4.750 mAh. De Vivo X90 Pro zou een vingerafdruksensor onder het scherm kunnen hebben en worden geleverd met gezichtsherkenningstechnologie.

Ondertussen heeft Vivo bevestigd dat de Vivo X90-serie op 22 november in China zal debuteren. Er is ook onthuld dat de line-up zal worden aangedreven door de MediaTek Dimensity 9200 SoC. Het zal een Samsung E6 / BOE Q9-scherm hebben met tot 2.160 Hz pulsbreedtemodulatie (PWM) dimmen. Het scherm is afgebeeld met gebogen randen en een centraal uitgelijnde perforatiesleuf. Een van de varianten zou ook ondersteuning bieden voor snelladen van 120 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Vikram-S, de eerste privéraket van India, met succes de ruimte in gelanceerd door Skyroot Aerospace

Poco C50 zal tegen eind november in India worden gelanceerd als budgethandset uit de C-serie

Aanbevolen video van de dag

Defunc Home: waar uw geluid uw stijl ontmoet

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.