‘Barbie’-regisseur belooft ‘veel buitengewone looks’ voor Ken van Ryan Gosling

0

We zijn nog niet eens aan het einde van 2022, maar bioscoopbezoekers hebben al maanden hun zinnen gezet op de grootste box office van volgend jaar. Inderdaad, met die van Greta Gerwig Barbie film ingesteld om zijn buiging te maken op hetzelfde moment als die van Christopher Nolan Oppenheimer biopic kunnen we een eeuwenlange strijd verwachten tussen de vader van de atoombom en een van de populairste speelgoedlijnen uit de geschiedenis.

Net als zijn tegenstander Barbie komt met een absolute schat aan talent, met Margot Robbie en Ryan Gosling die de cast van de film leiden als Barbie en Ken. De rest van de callsheet wordt ondersteund door mensen als Simu Liu, Kate McKinnon, Will Ferrell, Ncuti Gatwa en Michael Cera. Achter de schermen pronkt de regisseursstoel met de eerder genoemde Gerwig, die samen met partner Noah Baumbach (Huwelijksverhaal, witte ruis).

in tegenstelling tot Oppenheimerechter, Barbie is de thuisbasis van wat alleen kan worden omschreven als een stompzinnig luid kleurenpalet, misschien het best samengevat door die outfits waar we in juni allemaal al een voorproefje van kregen.

Het was natuurlijk nooit de vraag dat a Barbie film zou een aantal modeverklaringen presenteren om voor te sterven, en Gerwig heeft ons verzekerd dat degenen die we tot nu toe hebben gezien niet veel meer hebben gedaan dan het oppervlak van wat ons te wachten staat.

Toen hem werd gevraagd naar de reactie op Ryan Goslings nauwsluitende spandex die je vanaf de maan kon zien, zei Gerwig dat ze “enthousiast” was met de positieve ontvangst, en zou doorgaan met te laten doorschemeren dat het gewoon “een van de vele buitengewone looks” was voor de mannelijke hoofdrol, en dat het “niet eens in de buurt komt” van het volledige Ken-modespectrum waar Gosling naar zal channelen Barbie.

Als de rest van zijn outfits zelfs maar in de buurt komen van de caleidoscopische branie van wat we al hebben gezien, zullen we er allemaal voor zijn. Misschien kan het zelfs de interesse wekken van degenen die stevig in Team zitten Oppenheimer.

Barbie verschijnt op 21 juli 2023 in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.