Aussie Deals: de beste Black Friday 2022 gaming-koopjes in Australië!

0

Resident Evil 4 Remake: 13 geweldige dingen die ons opvielen tijdens het spelen

Na tientallen keren de originele Resident Evil 4 te hebben gespeeld op alles van GameCube tot Meta Quest 2 VR, mocht Brian Altano hands-on aan de slag met de eerste 45 minuten van Capcoms langverwachte next-gen remake van deze moderne klassieker van survival-horror actie. Is het merkbaar enger? Wordt het donkerder dan het origineel? Heeft het nog grappige momenten? Hebben ze wijzigingen aangebracht? Heeft de kettingzaagman nieuwe vaardigheden gekregen? Het antwoord is ja, maar er is zoveel meer om over te praten. Ook al is de aankondiging van Resident Evil 4 Remake mogelijk bedorven door lekken, de eerste trailer heeft ons erg enthousiast gemaakt, en het zien van onversneden gameplay-beelden ervan in actie heeft ons enorm opgewonden. Tussen de nieuwere first-person games, Resident Evil 7 Biohazard en Resident Evil 8 Village, en de klassieke third-person Resident Evil 2 Remake en Resident Evil 3 Remake, heeft Capcom duidelijk naar de maan gereikt met de RE Engine. RE4 is een van de beste horrorgames aller tijden, dus we kunnen niet wachten op de releasedatum – 24 maart 2023 wanneer het uitkomt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.