Assassin’s Creed Valhalla krijgt in december de laatste DLC, maar geen nieuwe game+

0

Assassin’s Creed Valhalla krijgt zijn laatste DLC – The Last Chapter – op 6 december, maar krijgt helaas niet de “veelgevraagde” New Game+-functie.

Ubisoft deelde het nieuws in een blog en onthulde dat The Last Chapter “twee geweldige jaren van lanceringsondersteuning” zal afronden. Het laatste hoofdstuk komt samen met titelupdate 1.6.2, en het zal dienen als een “ontroerende en intieme afsluiting van Eivor’s sage” en zal “een aantal van de verhaallijnen die in de game zijn ontwikkeld, verbinden en een afsluiting bieden van je tijd bij de Raven Clan .”

Degenen die het einde van het verhaal van Eivor willen zien, moeten een paar dingen voltooien, en de volledige lijst is als volgt;

  • Voltooi de hoofdverhaallijn door toezeggingen te doen aan alle territoria van Engeland
  • Voltooi de mythische verhaallijnen van Asgard en Jotunheim
  • Upgrade je nederzetting naar niveau 5 en bouw de Jomsviking-kazerne
  • Dood alle doelen van de Order of the Ancients en onthul zijn leider

Ubisoft heeft ook bevestigd dat het niet langer tijdelijke festivalevenementen zal houden in Ravensthorpe. Alle beloningen van eerdere festivals zijn echter beschikbaar bij Merchants nadat de quest The First Night of Samhain is voltooid. Er zullen ook gloednieuwe beloningen zijn als ‘bedankt voor je voortdurende steun’.

Wat betreft New Game+, waarvan Ubisoft erkende dat het een “zeer gevraagde functie” was, zal deze niet aan de game worden toegevoegd.

“Assassin’s Creed Valhalla is gebouwd als een unieke Assassin’s Creed-ervaring, een die qua structuur heel anders is dan zijn voorgangers en nieuwe manieren biedt om met de wereld en zijn personages om te gaan”, schreef Ubisoft. “Toen we de implementatie van New Game+ onderzochten, realiseerden we ons dat de diepgang van de game ons beperkte mogelijkheden bood om de herspeelbaarheid uniek en lonend te maken.”

Hoewel New Game+ er niet komt, zullen er een paar nieuwe toevoegingen zijn voordat Ubisoft zijn Assassin’s Creed-focus verschuift naar toekomstige titels, waaronder een optie om je kap op elk moment omhoog te houden. Er zullen ook nog een paar verrassingen zijn, maar Ubisoft bewaart die voor zijn “laatste afscheid”.

Terwijl de zon ondergaat in Valhalla, komt er weer een zon op voor Assassin’s Creed Infinity, een nieuw platform en hub voor toekomstige Assassin’s Creed-games. Ubisoft heeft onthuld dat de eerste twee games die deel zullen uitmaken van Infinity er een zullen zijn die het leven volgt van een Shinobi in het feodale Japan en een andere met Watch Dogs: Legion-regisseur Clint Hocking die iets met hekserij te maken lijkt te hebben.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.