Assam: Drugs ter waarde van Rs 50 crore in beslag genomen in Karbi, 5 aangehouden

0

Assam politie.
Afbeeldingsbron: BESTAND/VERTEGENWOORDIGER Assam politie.

AssamBij twee afzonderlijke incidenten heeft de politie van Assam verdovende middelen in beslag genomen ter waarde van enkele crores uit de districten Cachar en Karbi Anglong, zeiden ambtenaren maandag. Vijf personen die betrokken zouden zijn bij drugshandel zijn door de politie aangehouden.

In Cachar werden zondag drie mensen gearresteerd met 1,80 lakh-tabletten die werden gebruikt voor dronkenschap in het Lakhipur-gebied in het district. De politie liet weten dat de internationale marktwaarde van in beslag genomen tablets rond de Rs 50 crore ligt.

De verdachten werden geïdentificeerd als Abdul Saeed, Ibazur Rahman en Sameer Alam, allen inwoners van het Cachar-district.

Cachar hoofdinspecteur van politie Numal Mahato zei: “Deze drie waren tablets aan het smokkelen in een vrachtwagen. De drugs werden gesmokkeld in een geheime kamer die in de drager van het voertuig was gebouwd. Op basis van specifieke informatie werden drie mensen gearresteerd na het doorzoeken van het voertuig en werden tablets in beslag genomen. .”

De politieagent liet verder weten dat Abdul Saeed volgens het eerste onderzoek de tabletten had meegebracht uit het Churachandpur-district van de naburige staat Manipur. Het doel was om ze naar het buitenland te smokkelen.

Er wordt verder onderzoek gedaan in de zaak.

Bij een ander incident onderschepten politie en CRPF in een gezamenlijke operatie op zondag een vrachtwagen en namen vier kwintalen Ganja in beslag die verborgen waren in een aangepaste geheime kamer in het district Karbi Anglong. Ook werden twee verdachten aangehouden.

LEES OOK | Punjab: Pakistaanse drone neergeschoten langs grens in Amritsar; gesmokkelde drugs teruggevonden

LEES OOK | Mumbai: NCB neemt tijdens een rit van een week meerdere drugs ter waarde van Rs 1 in beslag, 4 gearresteerd

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.