Apple iPhone 15 Pro wordt mogelijk geleverd met ‘Thunderbolt’-poort: rapport

0

Apple, een in Cupertino gevestigd bedrijf, zal volgens een rapport waarschijnlijk een Thunderbolt-poort in zijn iPhone 15 Pro brengen voor snelle gegevensoverdracht. Volgens Ming-Chi Kuo, een populaire Apple-analist, zullen de vermeende aankomende iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max waarschijnlijk een USB-C-poort hebben met ondersteuning voor ten minste USB 3.3 of Thunderbolt 3, meldde Gizmochina.

Naar verluidt heeft de Thunderbolt 3-poort een bandbreedte tot 40 Gbps. De poort zal naar verwachting een prestatieverbetering bieden en gegevens snel overdragen. Het zal de gebruikers helpen wanneer ze zware bestanden willen overbrengen.

Eerder dit jaar werd gemeld dat Apple van plan is de klikbare volume- en aan/uit-knoppen te vervangen door solid-state knoppen op de iPhone 15 Pro-modellen.

Ondertussen gonzen de functies van iPhone 15 Ultra al een tijdje op internet. De laatste tijd zijn er details uitgelekt over de aankomende iPhone. Een laatste tweet van insider LeaksApplePro suggereert dat de iPhone 15 Ultra “aanzienlijk meer zal kosten om te produceren dan de iPhone 14 Pro Max”. geprijsd.

Het high-end model van Apple iPhone 14 Pro Max wordt geleverd met een prijskaartje van $ 1.099 of 1.89.900 in India. De tweet zegt dat iPhone 15 Ultra ‘aanzienlijk meer’ zou kunnen kosten dan de iPhone 14 Pro Max, wat betekent dat de prijs hoger zal zijn dan dit.

Apple iPhone 15 Ultra wordt een nieuw iPhone-model dat onder de iPhone 15-serie valt. Er wordt gezegd dat het de iPhone 14 Pro Max gaat vervangen. Andere modellen kunnen hetzelfde blijven: iPhone 15, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Plus.

Apple iPhone 15 Ultra wordt getipt om een ​​premium titanium behuizing te hebben. Titanium zou de aankomende Apple iPhone 15 Ultra niet alleen een premium gevoel geven, maar zal de smartphone ook lichter, sterker en krasbestendiger maken dan staal. De titanium behuizing wordt 35x duurder dan het bestaande materiaal dat op de huidige iPhones wordt gebruikt. Er wordt gezegd dat de smartphone wordt geleverd met een dubbele camera aan de voorkant, een primeur voor iPhones.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.