Wil je het Always-on Display op iPhone 14 Pro aanpassen? Hier is hoe het te doen

0

Apple lanceerde zijn iPhone 14 Pro met Always-on display. De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max worden geleverd met functies die niet aanwezig zijn in de niet-Pro-modellen van de handsets. Een van deze kenmerken is de aanwezigheid van altijd te zien. Op dit moment kunnen gebruikers van iPhone 14 Pro Max en iPhone 14 Pro het Always-on-display niet aanpassen.

Volgens de recente rapporten zal iOS 16.2 de aanpassing in iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max mogelijk maken. De functie is momenteel beschikbaar voor bètagebruikers. Hier ziet u hoe een bètagebruiker het Always-on-display kan aanpassen.

STAP 1. Open de Instellingen-app op de iPhone.

STAP 2. Tik op de optie Weergave en helderheid.

STAP 3. Klik nu op de tik op Always on Display.

STAP 4. Zet nu de schakelaar naast Toon achtergrond uit.

STAP5. Schakel bovendien de schakelaar naast om meldingen weer te geven uit.

Zodra deze stappen zijn voltooid, toont de iPhone de tijd en een andere geselecteerde widget op het Always-on-display. De achtergrond en meldingen worden niet getoond en blijven verborgen om de privacy van de gebruiker te beschermen.

Ter herinnering, Apple iPhone 14 Pro Max wordt geleverd met een vanafprijs van 1,39,900. Met een 6,7-inch Super Retina XDR-display met ProMotion, Always-On-display en een vernieuwingsfrequentie van 1 Hz, biedt de telefoon tot 2000 nits piekhelderheid. Voor optica heeft de iPhone 14 Pro Max een 48 MP primaire camera aan de achterzijde in combinatie met een 12 MP telelenscamera en een 12 MP ultrabrede camera. De rest van de functies op de smartphone blijft hetzelfde als die van de iPhone 14 Pro.

Terwijl de Apple iPhone 14 Pro geprijsd is op 1,29,900 en verder. Het is uitgerust met een 6,1-inch schermformaat en wordt aangedreven door een A16 Bionic-chipset met 6-core CPU en 5-core GPU. De smartphone biedt tot 1TB interne opslagcapaciteit. Het belangrijkste hoogtepunt van de smartphone is ‘Dynamic Island’ met een nieuw ontwerp dat zich in realtime aanpast om belangrijke waarschuwingen, meldingen en activiteiten weer te geven. iPhone 14 Pro heeft een 48MP hoofdcamera en een 12MP TrueDepth-camera aan de voorkant voor selfies.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.