Taylor Swift boos op fans in Ticketmaster-meltdown: ‘Het maakt me echt kwaad’

0

Taylor Swift-Instagram
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/TAYLORSWIFT Taylor Swift doet haar eerste tour in vijf jaar

Swifties, je meisje heeft gesproken over de Ticketmaster-meltdown. Taylor Swift plaatste vrijdag een verhaal op Instagram waarin ze haar woede en frustratie uitte over de uren die fans besteedden aan het proberen kaartjes te kopen voor haar tour volgend jaar. “Ik ga voor niemand excuses verzinnen, want we hebben ze meerdere keren gevraagd of ze aan dit soort eisen konden voldoen en we waren er zeker van dat ze dat konden”, schreef ze.

“Het is echt verbazingwekkend dat 2,4 miljoen mensen kaartjes hebben gekregen, maar het maakt me echt kwaad dat veel van hen het gevoel hebben dat ze verschillende berenaanvallen hebben ondergaan om ze te bemachtigen. Van degenen die verloren hebben, zei Swift dat ze hoopt “ons meer kansen te bieden om allemaal samen te komen en deze liedjes te zingen.”

Fans die dinsdag tickets probeerden te bemachtigen in een voorverkoop voor Swift’s The Eras-tour, werden opgewacht door enorme vertragingen en foutmeldingen die Ticketmaster de schuld gaf van bots en een historisch ongekende vraag.

Het waren de meeste tickets die op één dag op het platform werden verkocht, zei het bedrijf in een verklaring. Een openbare verkoop die voor vrijdag was gepland, werd de dag ervoor geannuleerd. Sommige fans vroegen zich af waarom Swift zich niet eerder had uitgesproken.

Op Instagram ging de popster niet in op timing, maar zei ze dat ze vertrouwensproblemen heeft als het gaat om de ervaring van haar fans, en probeert ze veel elementen van haar carrière in huis te houden.

“Het is echt moeilijk voor mij om een ​​externe entiteit te vertrouwen met deze relaties en loyaliteiten, en ondraaglijk voor mij om fouten te zien gebeuren zonder verhaal,” zei Swift.

India Tv - Taylor Swift Instagram

Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/TAYLORSWIFTTaylor Swift raakte boos omdat fans haar concertkaartjes niet kregen

Lees: Bradley Cooper als headliner van de Frank Bullitt-film van Steven Spielberg

Naast de nachtmerrie van dinsdag noemde Ticketmaster “buitengewoon hoge eisen aan ticketingsystemen en onvoldoende resterende kaartvoorraad om aan die vraag te voldoen” als reden om de verkoop van vrijdag af te blazen. Vers van een van de grootste albumlanceringen van haar carrière, kondigde Swift eerder deze maand aan dat ze op een nieuwe Amerikaanse stadiontour zou gaan, met internationale data die volgen.

Fans die na registratie een speciale code ontvingen, hadden dinsdag exclusieve toegang om tickets te kopen. Wie geen kaartje scoorde, werd op een wachtlijst geplaatst.

De 52-daagse Eras Tour begint op 17 maart in Glendale, Arizona, en eindigt op 9 augustus met vijf shows in Los Angeles. Het is Swift’s eerste tour sinds 2018.

Lees: Amy Adams zal geen deel uitmaken van nieuwe Superman-film met Henry Cavill? Dit is wat Lois Lane zei

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply