Specificaties Vivo X90 officieel geplaagd voorafgaand aan lancering; ter ondersteuning van 120 W snel opladen: details

0

De specificaties van de Vivo X90 zijn officieel bekend en de smartphone wordt onder andere geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 120 W. De aankomende handset van Vivo komt in twee verschillende weergave-opties waaruit de gebruikers kunnen kiezen, waaronder de BOE Q9 en het Samsung E6-paneel. De smartphone wordt op 22 november in China gelanceerd. Er is nu onthuld dat de Vivo X90 een drievoudige camera aan de achterzijde zal bevatten, met als hoogtepunt een 50-megapixel hoofdcamerasensor. Het toestel was vóór de lancering opgedoken in de TENAA-database. De Vivo-smartphone krijgt waarschijnlijk een Dimensity 9200 SoC.

Vooruitlopend op de aanstaande lancering op 22 november, zijn de specificaties van de Vivo X90 officieel geplaagd door het Chinese bedrijf. Zoals eerder vermeld, wordt gezegd dat de handset wordt geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 120 W en twee verschillende weergave-opties. De weergave-opties van de BOE Q9 en de Samsung E6 zouden ondersteuning bieden voor 2.160 Hz PWM-dimmen.

De Vivo X90 zal een drievoudige camera aan de achterzijde bevatten die zal worden bekroond door een 50-megapixel hoofdcamerasensor samen met twee 12-megapixel secundaire camerasensoren. De smartphone zou aan de voorkant een 32 megapixel camerasensor kunnen hebben voor selfies.

Bovendien hadden eerdere rapporten ook aangegeven dat de smartphone 8,88 mm dik zou kunnen zijn en ongeveer 196 g zou wegen. Er wordt gezegd dat de Vivo X90 een 2.345 mAh dual-cell batterij bevat, die een typische waarde van 4.800 mAh kan bieden.

Ter herinnering: de Vivo X90 is onlangs in de TENAA-database verschenen. Er werd gesuggereerd dat het toestel een 6,78-inch AMOLED zou hebben met een resolutie van 1.260 x 2.800 pixels. Er zou ook een vingerafdruksensor onder het scherm kunnen zijn. De smartphone krijgt waarschijnlijk een Dimensity 9200 SoC. De Vivo X90, de aankomende handset van het Chinese bedrijf, heeft mogelijk 8 GB, 12 GB of 16 GB RAM en 128 GB, 256 GB of 512 GB opslagruimte.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Google repareert regels voor het uitnodigen van gastsprekers in zijn kantoren na recente ruzie over Indiase sprekers

Aanbevolen video van de dag

Defunc Home: geweldige combinatie van geluid en stijl

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.