Satyendar Jain-massagevideo Het is geen fysiotherapie, zegt voormalig Tihar-gevangenisfunctionaris over uitgelekte beelden

0

Satyendar Jain massage video, Satyendar Jain NIEUWS, Satyendar Jain laatste nieuws, Satyendar Jain video,
Afbeeldingsbron: ANI/SCREENGRAB. Satyendar Jain-massagevideo: het is geen fysiotherapie, zegt ex-Tihar-functionaris over uitgelekte beelden.

Satyendar Jain-massagevideo: Te midden van de controverse over de gelekte videobeelden (CCTV) van de gevangengenomen Delhi-minister Satyendar Jain die een volledige lichaamsmassage krijgt in de gevangenis van Tihar, zei voormalig PRO van de gevangenis dat het geen fysiotherapie kan zijn, aangezien de video duidelijk liet zien dat medegevangenen hem gaven een massage. Sunil Gupta, voormalig PRO van de Tihar-gevangenis vertelde de media dat de video duidelijk maakt dat andere gevangenen van de gevangenis de minister een massage gaven.

“Massage is anders dan fysiotherapie. Fysiotherapie wordt gegeven op fysiotherapieafdelingen in het ziekenhuis”, zei hij. Een CCTV-video van minister Satyendar Jain uit Delhi die een volledige lichaamsmassage krijgt in de gevangenis van Tihar, verscheen op sociale media op zaterdag (19 november) ‘s ochtends – twee dagen nadat de Bharatiya Janata-partij (BJP) eisen had gesteld om de minister uit de gevangenis te halen.

Op de vermeende camerabeelden van 13 september is te zien hoe de minister op zijn bed ligt en wat kranten leest, terwijl een man die naast hem zit zijn voet masseert.

In een andere video, gedeeld door de nationale woordvoerder van de BJP, Shehzad Poonawalla, op zijn officiële Twitter-account, masseert een man de benen en rug van de minister van Delhi voordat hij hem een ​​volledige hoofdmassage geeft. Eerder op de dag stapte het juridische team van Jain naar een speciale rechtbank met een verzoek om minachting tegen het directoraat Handhaving.

Het juridische team van Jain beweerde dat ED de CCTV-video heeft gelekt, ondanks de toezegging die in de rechtbank is gedaan. Speciale rechter Vikas Dhull heeft de ED een bericht gestuurd en de zaak voor 21 november 2022 vastgesteld voor hoorzitting.

“Speciale rechtbank vaardigt minachting uit voor gerechtelijke kennisgeving aan ED over de aanvraag van Satyendar Jain voor het lekken van Tihar CCTV-beelden naar BJP en anderen. De rechtbank zal maandag horen hoe BJP aan de vertrouwelijke beelden kwam en waarom deze werden verspreid?” De advocaat van Satyendar Jain, Mohd Irshad, twitterde.

De video’s doken zaterdag op sociale media op, ongeveer 10 dagen nadat de ED-minister Jain uit Delhi, die was gearresteerd in een witwaszaak, ervan beschuldigde een speciale behandeling te krijgen in de Tihar-gevangenis.

“Onbekende personen gaven meneer Jain massages en voetmassages, zelfs buiten de avondklok. Hij kreeg speciaal eten”, had de ED in de rechtbank gezegd. Kort daarna werd ook de hoofdinspecteur van de Tihar-gevangenis in Delhi, Ajit Kumar, geschorst wegens de vermeende VIP-behandeling van de gevangengenomen minister van Delhi.

De minister, Jain, werd gearresteerd en zit sinds juni in de gevangenis in verband met een witwaszaak, en een rechtbank in Delhi wees donderdag ook zijn borgtochtaanvraag af. De leider van de Bharatiya Janata Party (BJP), Khushbu Sundar, haalde uit naar Jain nadat zaterdag video’s op sociale media opdoken waarop te zien was dat hij een volledige lichaamsmassage kreeg.

“De AAP-leider (Satyendar Jain) krijgt een ‘zevensterren’-behandeling ondanks dat hij wordt vastgehouden voor een misdrijf. Iemand krijgt toegang tot de Tihar-gevangenis en geeft hem een ​​volledige lichaamsmassage. Denk eens aan hoeveel faciliteiten hij heeft gekregen ‘, zei Sundar terwijl hij tegen de media sprak.

(Met ANI-ingangen)

LEES OOK: Congresleider Alka Lamba haalt uit naar AAP over Satyendar Jain’s voetmassage-video

LEES OOK: Exclusief: AAP-leider Satyendar Jain krijgt vipbehandeling in gevangenis Tihar, krijgt lichaamsmassage | HORLOGE

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.