Samsung getipt om samen te werken met Google, AMD op geavanceerde chip voor telefoons uit de S-serie

0

Samsung Electronics heeft zijn samenwerking met Google uitgebreid om een ​​nieuwe chipset te brengen voor zijn aankomende vlaggenschip-smartphones, volgens details gedeeld door een tipgever. In de komende jaren kunnen Samsung Galaxy-telefoons en -tablets krachtiger worden. De Zuid-Koreaanse technologiegigant heeft de Tensor-chips van Google gemaakt die zijn Pixel-smartphones van stroom voorzien, en nu heeft een tipgever gedeeld dat de nieuwe chipset van Samsung de vlaggenschip-smartphones van de Samsung Galaxy S-serie in 2025 zal aandrijven. De aankomende Galaxy S-serie chipset wordt verwacht om een ​​geavanceerdere 3nm-processor te gebruiken, aangezien de techgigant al is begonnen met werken aan 3nm-chips.

Tipster Connor heeft getweet over een chipset waar Samsung samen met de Tensor-afdeling van Google en AMD Radeon aan werkt. Volgens de tipgever zou de aankomende chip het “meest gestabiliseerde en krachtige computerproces op de Galaxy Phone” kunnen zijn.

Hij heeft zelfs een weergave van de chipset gedeeld, wat aangeeft dat een AMD GPU verantwoordelijk zal zijn voor het afhandelen van grafisch-intensieve taken. Volgens de tipgever is het echter nog te vroeg om te zeggen of de aankomende chipset de Apple Bionic SoC of andere chips van TSMC kan verslaan.

Samsung werkt samen met het Tensor-team van Google en het grafische team van AMD om de chipset te ontwikkelen, beweert de tipgever. De Zuid-Koreaanse smartphonemaker en Google werken al samen om de Tensor- en Tensor G2-chipsets van Google te produceren op de Pixel 6- en Pixel 7-serie smartphones. De chipsets bevatten geavanceerde AI-functies van het Google-team om snellere prestaties te bieden voor taken waarbij machine learning en kunstmatige intelligentie betrokken zijn.

Ondertussen zouden beide bedrijven werken aan de derde generatie Google Tensor SoC, voor de Pixel 8-serie smartphones die naar verwachting volgend jaar zullen verschijnen. De chip heeft de codenaam “Zuma” en zou volgens een ouder rapport zowel de Pixel 8 als de Pixel 8 Pro van stroom kunnen voorzien.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Reliance Jio wordt de eerste telecomoperator die 5G-services uitrolt in grote regio’s in Delhi-NCR

Xiaomi 13 getipt om te lanceren als Xiaomi 14; Oppervlakken voor verkoopdozen online

Aanbevolen video van de dag

Defunc Home: geweldige combinatie van geluid en stijl

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.