Rockstar wilde niet dat Eminem de hoofdrol speelde in een Grand Theft Auto-film – IGN The Fix: Entertainment

0

In de Snelle oplossing voor entertainment van vandaag

Rockstar Games heeft blijkbaar het idee om Grand Theft Auto om te zetten in een film met Eminem in de hoofdrol, met de pauzes dichtgeslagen. Game-industrieveteraan Kirk Ewing, een vriend van Rockstar-medeoprichters Sam en Dan Houser, vertelde Bugzy Malone’s Grandest Game-podcast, per Eurogamer, dat een producer uit LA hem ooit benaderde met een bod van $ 5 miljoen om de rechten op een Grand Theft Auto-film te kopen met Eminem in de hoofdrol, met Top Gun-helm Tony Scott in de regisseursstoel.

Captain America-ster Chris Evans werd onlangs gekroond tot de Sexiest Man Alive… maar zijn mede-Avengers waren niet onder de indruk. Tijdens een interview met Variety onthulde acteur Chris Hemsworth dat zijn Avengers-groepschat Evans “roasted” over zijn verschijning op de cover van People Magazine.

Walter Hamada, de voormalige president van DC Films, heeft een exclusieve productieovereenkomst gesloten met Paramount. Dit komt slechts enkele weken nadat hij vier jaar lang zijn functie van DC-films heeft verlaten.

Al dit entertainmentnieuws in deze aflevering van IGN The Fix: Entertainment!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.