Resident Evil Village: uitbreidingsoverzicht van The Winters

0

Nadat ik Resident Evil Village de eerste keer had verslagen, was ik buitengewoon tevreden met hoe het horrorverhaal zich van begin tot eind afspeelde. Toen Capcom aankondigde dat het een uitbreiding aan het maken was, wist ik dat het moeilijk zou worden om te volgen. Helaas zijn de drie delen van de Winters’ Expansion daar niet tegen opgewassen. De nieuwe campagne is extreem kort, gehaast en doet weinig om het verhaal van Village te verbeteren, en de nieuwe manier om het hoofdspel te spelen maakt het minder eng dan de eerste keer. Het belangrijkste lichtpuntje is de update van Mercenaries, die de mensen meer geeft van wat we willen: Lady Dimitrescu.

Shadows of Rose is de extreem korte nieuwe verhaalcampagne voor één speler die is opgenomen in de Winters’ Expansion, speelt zich 16 jaar na de gebeurtenissen in Village af, maar doet weinig om het verhaal van Village vooruit te helpen. Minder dan drie uur lang speel je de dochter van Ethan Winters, Rose, terwijl ze een remedie probeert te vinden om haar schimmelkrachten te verwijderen. Het was interessant om meer te zien en te leren van Rose’s worstelingen toen ze opgroeide, en je kunt verkorte versies van iconische locaties uit Village opnieuw bezoeken (met name Castle Dimitrescu), maar er zijn geen kritische onthullingen die de context van Village’s verhaal of verhaal zouden hebben veranderd. zorgde ervoor dat Rose zich essentieel voelde. Zelfs de puzzels zijn eenvoudiger dan die in het hoofdspel. Misschien helpt deze uitbreiding bij het opzetten van het volgende Resident Evil-verhaal, maar vanaf nu voelt het op zijn best als een bijzaak.

In tegenstelling tot Resident Evil 7 en Village wordt Shadows of Rose gespeeld in een derde persoonsperspectief, wat een leuke afwisseling was, maar ik was teleurgesteld over het gebrek aan vloeiendheid van de besturing. Vergeleken met de remakes van Resident Evil 2 en 3, voelt de Rose lang niet zo responsief aan bij het schieten op vijanden of interactie met de meeste objecten.

Gevechten lijden ook. Rose is uitgerust met een pistool, een jachtgeweer en haar vermogen om magie op vijanden te schieten en ze tijdelijk te verdoven of bepaalde vijanden die te dichtbij komen af ​​te weren. Je wapens kunnen op geen enkel moment worden geüpgraded, hoewel haar krachten dat wel kunnen, en ze zijn goede hulpmiddelen om munitie te behouden of om een ​​campagne zonder schade of stealth te doorlopen die je in het basisspel niet kon doen. Ik wou alleen dat ze creatiever werden gebruikt, vooral gezien het feit dat een van haar interessantere krachten pas aan het einde van het verhaal verschijnt, wanneer er nauwelijks tijd over is om er gebruik van te maken. Er is ook niet veel vijandelijke variatie in het spel.

Gelukkig is Shadows of Rose niet het enige in de Winters’ Expansion; het bevat ook een nieuwe optie in de instellingen waarmee je het hele verhaal van Village van begin tot eind kunt spelen in het perspectief van een derde persoon. Hoewel het geweldig is voor degenen die de voorkeur geven aan de over-the-shoulder-gameplay, zijn mijn problemen ermee hetzelfde als in Shadows of Rose, met twee extra frustraties: ten eerste worden alle tussenfilmpjes nog steeds gespeeld in first-person-perspectief, waardoor het minder dan naadloos geïntegreerd aanvoelt; en twee, sommige schrikmomenten en meer angstaanjagende momenten in Village werden drastisch teruggedraaid vanwege de verandering van de camera. De baby in House Beneviento bijvoorbeeld in de derde persoon zien, was lang niet zo beangstigend, al was het maar omdat de verandering van perspectief betekende dat ik een breder beeld had van Ethans omgeving.

Mercenaries voelt een stuk completer aan dan bij de lancering.


Het derde (en laatste) nieuwe stuk content in de Winters’ Expansion is Mercenaries Additional Orders, dat nieuwe levels toevoegt die de moeilijkheidsgraad vergroten voor degenen onder ons die door de originele batch zijn gerold, en drie nieuwe personages. We spelen als Chris Redfield, Karl Heisenberg en ieders favoriete lange vampierdame. Chris is vanaf het begin ontgrendeld, maar je moet een van de kaarten S-ranken voordat je jezelf in de schoenen van Lady Dimitrescu kunt plaatsen. Mercenaries voelt een stuk completer aan dan bij de lancering, aangezien elk van de vier personages hun eigen wapens en vaardigheden heeft die de modus enorm verbeteren. Ik heb vooral genoten van het vermogen van Chris om vijanden te zuigen en behoorlijke schade aan te richten, waardoor het een goede last-minute offensieve zet is die je kunt gebruiken in plaats van te blokkeren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.