PS5 India Restock: pre-orders PlayStation 5 Horizon Forbidden West-bundel gaan naar verluidt live op 11 november

0

De bevoorrading van de PS5 in november is naar verluidt aanstaande vrijdag. Volgens game-analist Rishi Alwani heeft Sony pre-orders bevestigd voor hun next-gen console in India, die op 11 november om 12.00 uur live gaat. Deze keer distribueert het bedrijf zowel digitale als Blu-ray-uitgeruste PlayStation 5-systemen, hoewel beide varianten beperkt zijn tot bundels. Deze keer is de PS5-aanvulling alleen beschikbaar als een Horizon Forbidden West-themabundel, vergelijkbaar met de aanvulling van augustus, hoewel de prijzen nu zijn gestegen. De PS5 Digital Edition Forbidden West-bundel kost Rs. 48.490, terwijl de krachtigere met schijven uitgeruste PS5 Forbidden West-bundel je Rs kost. 58.990. Momenteel zijn er geen details over individuele eenheden in voorraad.

Dit zou de tweede keer zijn dat Sony de Horizon Forbidden West PS5-bundels in India heeft aangevuld. Voorheen waren zowel de digitale als de schijfversiebundels beschikbaar voor Rs. 43.990 en Rs. respectievelijk 53.990. Eind vorige week verhoogde Sony India echter de prijzen voor zijn next-gen console met respectievelijk 10 en 12,5 procent, wat resulteerde in de bijgewerkte, hogere prijs voor de bundels. Een zelfstandige PS5 Digital Edition kost nu Rs. 44.990, terwijl de met 4K Blu-ray uitgeruste PS5 nu geprijsd is op Rs. 54.990.

Het is vermeldenswaard dat hoewel de door Alwani geposte afbeelding een Sony Center-label heeft, de officiële ShopatASC-website zijn pre-orderbanner nog moet bijwerken. Alwani vertelde Gadgets 360 dat de details over de herbevoorrading van de PS5 in november 2022 aan hem waren doorgegeven door fysieke retailers. Als dat waar is, gezien wat we in het verleden hebben gezien, zou de next-gen console van Sony beschikbaar moeten zijn voor pre-order bij Amazon, Croma, e2z Store, Flipkart, Game Loot, GamesTheShop, Reliance Digital, ShopatASC en Vijay Sales. Deze pre-ordercampagnes werken op dezelfde manier als flash-verkopen, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus wees er snel bij.

Het bemachtigen van een PS5 is wereldwijd al lang een worsteling geweest – dankzij de COVID-19-pandemie, die resulteerde in wereldwijde chiptekorten en voorraadproblemen. Het opnieuw bevoorraden van de PlayStation 5 op 11 november zou de tweede keer zijn dat de next-gen console in India beschikbaar wordt gesteld als een Horizon Forbidden West-bundel. Voordien werden Indiase gamers getrakteerd op een Gran Turismo 7-bundel.

Als het je lukt om PS5 of PS5 Digital Edition vooraf te bestellen, zou deze je binnen ongeveer 14 dagen moeten bereiken, gezien wat we in het verleden hebben gezien. De Sony Center-website, waar de geposte afbeelding vandaan lijkt te komen, toont nog steeds details voor de pre-ordercampagne van oktober, dus we hebben nog geen exacte verzenddatum.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.