Procureurs-generaal in drie staten onderzoekt Taylor Swift Ticket Fiasco

0

Taylor Snel fans waren begrijpelijkerwijs verontwaardigd na een lang en slopend proces om tickets te reserveren voor haar aanstaande Eras Tour, waardoor uiteindelijk miljoenen fans met lege handen achterbleven. Vanwege de manier waarop het werd afgehandeld en vervolgens abrupt werd geannuleerd door Ticketmaster, heeft de controverse de aandacht getrokken van procureurs-generaal in Nevada, Tennessee en Pennsylvania.

The Associated Press meldt dat de verkoop op één dag tot 2 miljoen tickets is gestegen, wat een Ticketmaster-record brak voor een enkele artiest op het platform. Natuurlijk handelden bots de verkoop af, en dat leidde tot alle problemen. De procureur-generaal van Pennsylvania, Josh Shapiro, reageerde snel op een grappige manier toen hij naar Swift zelf verwees en Swifites aanwijzingen gaf over hoe ze rechtstreeks een klacht bij zijn kantoor konden indienen.

De overvloed aan klachten [email protected] zal te veel zijn voor een stagiair of paralegal om uit te zoeken, maar ze zullen erg nuttig zijn bij zijn onderzoek. Shapiro zal niet alleen zijn. Procureur-generaal Jonathan Skrmetti uit Tennessee zal ook een onderzoek naar de zaak starten. In 2008 werd in Tennessee een “anti-bot”-wet ingevoerd, die dit alles zou hebben voorkomen. Dat zal zeker deel uitmaken van het onderzoek nadat Skrmetti alle klachten heeft verzameld die hij nodig heeft.

Terwijl Tennessee en Pennsylvania klachten indienen, heeft Nevada die van hen al gelanceerd. Het kantoor van de procureur-generaal onderzoekt momenteel Ticketmaster wegens “vermeende misleidende of oneerlijke handelspraktijken”.

Taylor Swift van haar kant was erg overstuur door de hele beproeving. In een Instagram-bericht dat sindsdien is verwijderd, werd de megaster geciteerd: “Er zijn veel redenen waarom mensen het zo moeilijk hadden om kaartjes te bemachtigen en ik probeer erachter te komen hoe deze situatie kan worden verbeterd. vooruit gaan. Ik ga voor niemand excuses verzinnen, want we hebben ze meerdere keren gevraagd of ze aan dit soort eisen konden voldoen en we waren er zeker van dat ze dat konden. Het is echt verbazingwekkend dat 2,4 miljoen mensen kaartjes hebben gekregen, maar het maakt me echt kwaad dat veel van hen het gevoel hebben dat ze verschillende berenaanvallen hebben ondergaan om ze te bemachtigen.”

Er is lang gespeculeerd dat het hebben van een dominante kaartverkoper zoals Ticketmaster tot problemen zal leiden voor zowel fans als de muzikanten zelf. Toen hem werd gevraagd naar het fiasco, weigerde de perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, te antwoorden op wat de regering van Biden van plan is te doen, maar citeerde de president wel als volgt: “Gebrek aan concurrentie leidt tot hogere prijzen en slechtere service.”

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.