MCU-fans ongelovig over geruchten over de almachtige ‘Thunderbolts’-schurk

0

Henry Cavill was er snel bij om de geruchten te ontkrachten dat hij in de rij stond om een ​​verrassend Marvel Cinematic Universe-debuut te maken als Hyperion in seizoen 2 van Lokimaar gebaseerd op de laatste scuttlebutt om het internet te vegen, klinkt het alsof de franchise op zoek is naar een ster die net zo knap is als de voormalige Geralt of Rivia om het personage tot leven te brengen in Blikseminslagen.

Als we het spoor van broodkruimels volgen dat recent is achtergelaten, dan is dat volkomen logisch. Er gaan geruchten de ronde dat het Squadron Supreme zou worden beschouwd als de grootste bedreiging die de malafide groep antihelden van de MCU zou dwingen om samen te werken en ze te stoppen, met Hyperion als een van de oprichters van de vileine groep.

Als we twee en twee bij elkaar optellen, wat altijd een riskante gok is in de wereld van online geruchten, zouden we niet zo verbaasd zijn als de almachtige entiteit in de mix zou worden gebracht – vooral wanneer hij banden heeft met een groot aantal gevestigde favorieten in de strips.

Niet alleen dat, maar de buitengewoon knappe heren Ryan Gosling en Alexander Skarsgård zijn naar voren gekomen als de toekomstige koplopers voor de rol, dus we weten in ieder geval dat Hyperion zijn kenmerkende blondine, buff en zeer prettig voor het oog zal behouden. Hypothetisch natuurlijk.

Met schieten aan Blikseminslagen zal naar verwachting in het voorjaar beginnen, maar het zal niet lang meer duren voordat we bevestiging krijgen of Squadron Supreme en Hyperion echt in de film zitten, evenals de identiteit van de gecaste persoon als laatstgenoemde. Gosling staat open voor een MCU-optreden, het moet worden opgemerkt, en hij zou geweldig zijn voor een project dat probeert het stigma van een B-tier-aanbod af te schudden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.