Kantara Box Office Collection: Hindi-dub van Rishab Shetty’s Kannada-film toont groei in weekend

0

Kantara
Afbeeldingsbron: TWITTER/PRABHU_SR Kantara

Kantara Box Office-collectie: De Hindi-dub van de Kannada-film van Rishab Shetty is ongekend populair bij de kassa. De film overtrof onlangs de grens van Rs 75 en maakt nu plannen om meer records te breken. De film heeft wereldwijd meer dan Rs 350 cr verdiend en blijft groeien, zelfs na meer dan 50 dagen na de release. Hoewel de kassacijfers van de Hindi-dub tot nu toe stabiel zijn gebleven, vertoonde het afgelopen weekend groei.

Kantara Box Office-rapport

Er is gemeld dat het in de vijfde week was dat Kantara minder dan Rs 1 cr verzamelde aan de kassa. de film zal naar verwachting beter verdienen en groei laten zien tijdens het weekend. Volgens de eerste cijfers heeft Kantara zaterdag een bedrijf van Rs 1,50 crore gedaan. Naar verluidt heeft de film tot nu toe wereldwijd een omzet van Rs 370 crore opgeleverd. Ook suggereerden handelsrapporten dat de Hindi-kopie van de film naar verwachting binnenkort Rs 100 crore zal verdienen. Het raakte onlangs de grens van 3 miljoen dollar in de VS.

Over Kantara

Kantara werd respectievelijk op 30 september en 14 oktober uitgebracht in de Kannada-versie en de Hindi-versie. De film is geschreven en geregisseerd door Rishab Shetty. Geproduceerd door Vijay Kiragandur en Chaluve Gowda, onder Hombale Films, speelt de film Rishab Shetty, Sapthami Gowda en Kishore Kumar G in centrale rollen.

Gemaakt met een relatief laag budget van ongeveer Rs 16 crore, blijkt de film die draait om obscure gewoonten, tradities en lokale folklore een hit te worden, zelfs buiten Karnataka.

Kantara OTT-release

Fans staan ​​te popelen om de online release van Kanata. Hoewel de makers nog geen aankondiging moeten doen, zijn er berichten dat er een datum is vastgesteld. Volgens handvatten voor het volgen van transacties zal Kanata op 24 november worden uitgebracht op Amazon Prime Video. De film zal beschikbaar zijn in alle grote Zuid-Indiase talen. Het streamingplatform en de makers moeten dit echter nog bevestigen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.