iQoo 11 krijgt 6,78-inch QHD+ AMOLED-scherm, meer specificaties, gelekte ontwerpweergaven: rapport

0

De lancering van de iQoo 11-serie wordt binnenkort bevestigd en de line-up zal naar verwachting de standaard iQoo 11, iQoo 11 Pro en iQoo 11 Legend omvatten. De iQoo 11 maakt al een tijdje deel uit van de geruchtenmolen en is gespot op verschillende certificeringssites. De volledige specificaties zijn nu gelekt, samen met de vermeende ontwerpweergaven. De gelekte afbeeldingen suggereren dat deze smartphone een Vivo V2-beeldchip zou kunnen hebben. De iQoo 11 zal naar verwachting ook verkrijgbaar zijn in de kleuren Isle of Man Edition en Track Edition.

iQoo 11 specificaties (geruchten)

Volgens een rapport van 91Mobiles, in samenwerking met tipgever Ishan Agarwal, zou de iQoo 11 een 6,78-inch QHD+ (1.440×3.200 pixels) E6 AMOLED-scherm kunnen hebben met een verversingssnelheid van 144 Hz en een aanraakfrequentie van 300 Hz. Het kan worden aangedreven door een Snapdragon 8 Gen2 SoC, gecombineerd met LPDDR5x RAM en UFS 4.0-opslag.

Deze iQoo-smartphone krijgt waarschijnlijk een drievoudige camera aan de achterzijde, gemarkeerd door een primaire camera van 50 megapixels met een diafragma van f / 1.9. Er zou ook een groothoeklens van 13 megapixels met een diafragma van f / 2.2 en een macrosensor van 8 megapixels met een diafragma van f / 2.4 kunnen zijn. De iQoo 11 heeft mogelijk ook een 16 megapixel selfie-camera aan de voorkant.

Het zal naar verwachting draaien op Android 13 met OriginOS 3.0 skin er bovenop. De iQoo 11 zou een batterij van 5000 mAh kunnen bevatten met ondersteuning voor snel opladen van 120 W. Deze smartphone zou 8,5 mm dun zijn en ongeveer 205 g wegen.

In gerelateerd nieuws zijn afbeeldingen van de iQoo 11 gelekt door tipgever Panda is Bald (vertaald) op Weibo. De algehele ontwerptaal van dit toestel lijkt vergelijkbaar met die van zijn voorganger iQoo 10 Pro. Het lijkt er echter op dat de achterste cameramodule enigszins is aangepast. Bovendien zou het zijn uitgerust met een Vivo V2-beeldvormingschip.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Goedkope identiteiten van de zwarte markt worden gedupeerde tool voor crypto-oplichters: CertiK

Airtel 5G-services gelanceerd op Lohegaon Airport in Pune: alle details

Aanbevolen video van de dag

Een exclusieve Leica M11 met een artistieke touch

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.