Een seriemoordenaarthriller die werd verboden en gebombardeerd, ontrafelt streaming-corruptie

0

Veel mensen betreuren de ondergang van de redelijk gebudgetteerde thriller gericht op een ouder publiek, maar wanneer de financiële resultaten net zo slecht blijken te zijn als voor 2015’s Kind 44kun je enigszins begrijpen waarom de grote studio’s zo terughoudend zijn om hun chequeboekjes te openen.

Met een budget van $ 50 miljoen strompelde de mysteriethriller uit de Koude Oorlog naar een rampzalige kassa van slechts $ 13 miljoen. Het feit dat de film op grote schaal werd gefilterd, hielp niet, zoals blijkt uit respectievelijke Rotten Tomatoes-scores van 27 en 42 procent van critici en publiek, maar de film veroorzaakte ook veel slechte buzz in heel Europa.

De zaken werden zo verhit dat het Russische Ministerie van Cultuur een vroege vertoning blokkeerde voordat het streng werd verboden, en de minister zelf hekelde de manier waarop zijn volk was afgeschilderd als “fysiek en moreel lage ondermensen”, en ging zelfs zo ver om het te vergelijken. tot In de ban van de Ring en de afbeelding van Mordor.

kind 44

Kind 44 werd ook opgeschort in Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan en Kirgizië, terwijl de vrijlating ervan met zes maanden werd uitgesteld in Georgië. Dat is geen geweldige situatie voor een duur stuk uit de periode waarin Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Vincent Cassell, Jason Clarke, Paddy Considine, Charles Dance en meer in de hoofdrol staan, maar een kleine genade is dat de begraven bomb heeft systematische corruptie op de streaming-hitlijsten ontrafeld.

Volgens FlixPatrol zijn Starz-abonnees meer dan blij om de uitkomst te ontdekken van de in ongenade gevallen agent van de geheime politie van Hardy die zijn krachten bundelt met de generaal van Oldman om een ​​seriemoordenaar te arresteren die op jonge jongens jaagt, zelfs als het hen recht in het vizier van de topman plaatst die de hele tijd een dekmantel hebben georkestreerd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.