Delhi NCR weekend live-evenementen 19-20 november: India International Trade Fair en andere buitenactiviteiten om van te genieten

0

Delhi NCR weekend live-evenementen
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/JEEVESHU Delhi NCR weekend live-evenementen 19-20 november

Delhi NCR weekend live-evenementen 19-20 november: Tijdens dit weekend kunnen de inwoners van Delhi NCR genieten van een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. India International Trade Fair is opgezet in Pragati Maidan en zal de one-stop-bestemming zijn voor shoppers. Afgezien hiervan kunnen stand-up comedyshows en sufi-avond ook worden genoten door mensen die in de stemming zijn voor wat gelach en muziek. Als je in Delhi NCR bent en op zoek bent naar buitenactiviteiten om samen met je ner en dierbaren van te genieten, dan is dit waar je naar opkijkt.

Sufi Serenade in Café After Hours

Café After Hours, Punjabi Bagh is een ideale plek om dit weekend te genieten van een magische soefi-avond. Met Arjit en The Rewind maakt deze plek je weekend onvergetelijk. De show vindt plaats op 20 november vanaf 20.00 uur.

Lees: Manali is getuige van de eerste sneeuwval van het jaar, bekijk de betoverende uitzichten

Jeeveshu Ahluwalia live stand-upcomedy

Amusante oneliners, verhalen, observaties en anekdotes – Jeeveshu Ahluwalia staat klaar om je te laten kraken met zijn live stand-up comedy-act alleen in The Westin Gurgaon, New Delhi. De show is te zien op 20 november vanaf 20.00 uur.

Lees: Reist u naar Australië voor de T20 World Cup? Deze plekken Sydney mag je niet missen

Internationale handelsbeurs van India

Ben je een beursliefhebber? Zo ja, dan moet je dit weekend echt naar Pragati Madan om te genieten en je favoriete items te shoppen. Het is geopend voor het publiek van 19 tot 27 november vanaf 10.00 uur.

Het Burrah-project: Punjabi Music & Food Festival

Het Burrah Project is Delhi’s grootste muziek- en eetfestival in Punjabi en kan van 18 tot 20 november worden genoten in het JLN-stadion. De uitvoerende artiesten, Vijay Malik, Rabica Wadhawan, Juggy D en Maninder Buttar, Deep Money, Noor Chahal en Ammy Virk, Avi J, Money Aujla ft Funkyboyz, Afsana Khan en Gurdas Maan.

De Anoushka Shankar Project India Tour

De veelgeprezen sitarspeler, componist en Grammy-genomineerde Anoushka Shankar, de dochter van sitarlegende Pandit Ravi Shankar, keert na twee jaar terug naar India voor een tournee door drie steden ter ondersteuning van haar nieuwe muziekreleases in december. De Anoushka Shankar Project India Tour 2022 wordt internationaler en een fusieproject met artiesten als Gold Panda en Tom Farmer als onderdeel van het project. Tijdens de tour zal een vijftal gewaardeerde artiesten samen met Anoushka optreden.

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.