De massale aftredingen van Twitter stellen het managementdraaiboek van Elon Musk op de proef

0

De eerste dag van Twitter 2.0 begon chaotisch, nadat een lawine van werknemers het ultimatum van Elon Musk verwierp dat ze zich ertoe zouden verbinden om “hardcore” te zijn en hij haastte zich om het sociale netwerk naar zijn zin te maken.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.