De handgeschreven liefdesbrieven van Bob Dylan worden verkocht voor meer dan een half miljoen dollar

0

Een verzameling liefdesbrieven van een Nobelprijswinnende singer-songwriter Bob Dylan geadresseerd aan zijn middelbare schoolliefde is op een veiling verkocht voor meer dan een half miljoen dollar.

Het archief van 42 brieven met in totaal meer dan 150 pagina’s handtekeningenmateriaal was gericht aan Barbara Ann Hewitt toen de rocklegende in de jaren vijftig nog bekend stond als Bob Zimmerman. De collectie werd volgens Associated Press voor $ 670.000 verkocht aan Livraria Lello, een gerenommeerde boekhandel in Porto, Portugal.

We vangen niet alleen een glimp op van het dagelijkse leven van Dylan toen hij opgroeide in Minnesota, zoals de voorbereiding van een Hibbing High School-talentenshow, het jonge meisje uitnodigen voor een Bubby Holly-concert in Duluth, en commentaar geven op auto’s en kleding van de eind jaren ’50, maar hij verwijst ook naar zijn grotere ambities om later in zijn leven beroemd te worden. Zoals de RR Auction-website opmerkte in de beschrijving,

“De jonge Dylan heeft een brede reikwijdte en inhoud en onthult zijn dromen om zijn naam te veranderen en een miljoen platen te verkopen, biedt stukjes en beetjes poëzie aan en belijdt zijn nooit eindigende genegenheid.”

Andere Dylan-memorabilia die op de veiling werden verkocht, waaronder 24 “Poems Without Titles” werden verkocht voor $ 250.000. Een van Dylans vroegste gesigneerde foto’s bracht meer dan $ 24.000 op.

In termen van Livraria Lello’s plannen voor wat ze zullen doen met de liefdesbrieven uit het middelbare schooltijdperk, zei de winkel die zichzelf ‘The World’s Most Beautiful Bookshop’ noemt dat het het archief compleet en beschikbaar zou houden voor zowel Dylan-fanaten als academici die zijn boek bestuderen. leven, volgens een verklaring van RR Auction.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.