Call of Duty: Warzone gaat offline tijdens lancering vervolg, Modern Warfare 2 seizoen 1 details onthuld

0

Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 bereiden zich voor op de komst van seizoen één op 16 november, zo heeft Activision onthuld in een blogpost. Als een “nieuw tijdperk” in de franchise, zal de nieuwste Call of Duty-titel opnieuw uitvinden van kaarten op het gebied van multiplayer, een nieuwe Special Ops-modus, een geheel nieuwe gevechtspas en een evenement met voetbalthema. Met de lancering van de nieuwe Battle Royale in het verschiet, heeft de uitgever bevestigd dat de eerste Warzone een korte pauze van 12 dagen zal nemen. Zowel Call of Duty: Warzone 2.0 als Modern Warfare 2’s seizoen één multiplayer wordt gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Call of Duty: Warzone 2.0 lanceringsdetails

Toegang tot de momenteel actieve Call of Duty: Warzone gaat gewoon door tot 16 november, waarna er een “korte pauze” is, die samenvalt met de release van het vervolg. Op 16 november, om 21.30 uur IST in India / 8.00 uur PT in de VS, gaan de Warzone-servers van 2020 tijdelijk offline, wat de weg vrijmaakt voor de lancering van Warzone 2.0 om 23.30 uur IST. Tijdens de downtime zal ontwikkelaar Raven Software erop gericht zijn ervoor te zorgen dat de nieuwe titel draait zoals bedoeld, en moedigt spelers aan om in het vervolg te springen.

De 12-daagse downtime eindigt op 28 november om 23.30 uur IST/ 10.00 uur PT, waarna de originele Warzone-game weer online wordt gebracht, zij het met een nieuwe naam, Call of Duty: Warzone Caldera, die verwijst naar een vrijgegeven kaart als onderdeel van de integratie met Call of Duty: Vanguard uit 2021 met als thema de Tweede Wereldoorlog. Als blijk van waardering zullen degenen die de originele Battle Royale-titel hebben gespeeld, worden beloond met een aantal niet-gespecificeerde items om te gebruiken in Warzone 2.0. Houd er rekening mee dat er geen voortgang en spelerscosmetica worden overgedragen naar beide games, aangezien ze als afzonderlijke entiteiten functioneren.

Gefactureerd als een “volledig vernieuwde ervaring”, is de grootste verkoop van Call of Duty: Warzone 2.0 de nieuwe Al Mazrah-kaart, met 18 belangrijke aandachtspunten, terwijl je je overwinning in kaart brengt door kustplaatsen, woestijnen, rotsachtige toppen en een hele stad te verkennen. Seizoen één introduceert een third-person-modus in het Battle Royale-vervolg, met terugkerende aangepaste uitrustingen die spelers snel toegang geven tot hun favoriete wapens. Net als bij de originele Warzone, zijn deze toegankelijk via in-map shops, willekeurige en getriggerde loadout-drops, en kunnen ze ook worden verdiend als beloning voor het opruimen van een Stronghold of Black Site.

Het plunderingssysteem wordt meer gestroomlijnd door een nieuw Backpack-systeem te implementeren. “– net als de vorige Warzone, zullen Supply Boxes items weggooien om op te halen. Wanneer een speler interactie heeft met een andere buitcontainer, zoals een plunjezak of medische koffer, zal deze werken met een buitmenu. Wanneer een speler sterft, laat hij zijn primaire wapen op de grond vallen en is zijn rugzak, die de rest van zijn inhoud bevat, toegankelijk via een buitmenu”, luidt het bericht.

Warzone 2.0 brengt een 2v2 Gulag-omgeving, waar willekeurig gepaarde duo’s moeten coördineren om de tegenstander uit te schakelen en terug te keren naar het spel. Net als in het origineel krijgen operators voorafgaand aan deze rondes vooraf gedefinieerde wapens, variërend van gewone pistolen tot een jachtgeweer. Maar er is ook een alternatieve manier om uit de cellen te ontsnappen, genaamd de Jailer, die willekeurig midden in een gevecht zal verschijnen. Door ze te verslaan, keren alle vier de Gulag-gevangenen terug in het spel, waardoor een dilemma ontstaat over de vraag of beide duo’s ermee instemmen te wachten en samen de machtige vijand te bevechten. Dan is er de belofte van watergevechten, nieuwe voertuigen en AI-strijders in geselecteerde gebieden om de gameplay te versnellen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 battle pass, multiplayermaps

Op dezelfde lanceringsdag van 16 november begint Call of Duty: Modern Warfare 2 aan de multiplayercomponent van seizoen één. Door het lineaire progressiesysteem onderaan het scherm, dat tegenwoordig door de meeste titels wordt gebruikt, achterwege te laten, voegt Activision een unieke draai toe aan zijn gevechtspas. Presenteert zichzelf als een kaart met meerdere sectoren, waardoor spelers vijf items in elk van de 20 sectoren kunnen ontgrendelen met verdiende Battle Token Tier skips. Spelers krijgen meer keuzevrijheid in het soort wapens dat ze willen ontgrendelen: “Ben je op zoek naar een bijzonder indrukwekkende operator-skin, wapenblauwdruk of een van de nieuwe wapens? Kies vervolgens de juiste Sector en begin met het verzamelen van tokens om die items te ontgrendelen! Verdere details hierover zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Seizoen 1 brengt twee opnieuw ontworpen multiplayer-maps: de competitieve CDL Moshpit en coöpgerichte Special Ops-content. In een toekomstig Modern Warfare 2-seizoen werkt ontwikkelaar Treyarch samen met Infinity Ward om een ​​gerangschikte multiplayer-ervaring te bieden. En terwijl deze modus wordt verfijnd voor de uiteindelijke onthulling, hebben de ontwikkelaars een nieuwe CDL Moshpit gemaakt voor seizoen 1, die gebruikmaakt van de officiële Call of Duty League’s (toernooi) standaardregels en kaartrotatie, aangezien spelers deelnemen aan drie spelmodi : Hardpoint, Search & Destroy en Controle. Zie het als oefenen voor de daadwerkelijke inhoud.

Het co-op Special Ops-segment krijgt ook een nieuwe missie. De modus, genaamd “High Ground”, plaatst duo’s in een extractiemissie om drie harde schijven met vitale vijandelijke informatie te lokaliseren. De ene operator krijgt de taak om een ​​aanvalshelikopter te besturen om landmijnen op te ruimen, terwijl de andere samenwerkt met AI-bondgenoten om de gebouwen met de apparatuur te infiltreren.

Dan is er Raid Episode 1, die het verhaal van de campagne van Modern Warfare 2 voortzet en een hele reeks puzzels en actiescènes toevoegt, terwijl een groep trio’s verwoesting aanrichten. Eerdere rapporten gaven aan dat Activision plannen had om de campagne-inhoud in 2023 te laten groeien via een premium-uitbreiding. Die DLC staat natuurlijk los van de eerder genoemde Raid Episode 1 en zal niet beschikbaar zijn als gratis update.

Call of Duty: Modern Warfare 2 seizoen 1 voegt ook bekende voetballers toe aan de mix als operator skins. Met name Lionel Messi, Neymar Jr. en Paul Pogba. Ze kunnen worden ontgrendeld door speciale tijdelijke bundels te kiezen, hoewel elke atleet op verschillende datums beschikbaar zal zijn. De Braziliaanse ster Neymar debuteert op 21 november, de Franse Pogba debuteert op 25 november en de Argentijnse Messi voltooit de operator-hattrick op 29 november.

De opname van genoemde voetballers werd eerder onthuld in een datamine-lek en zal waarschijnlijk samenvallen met het echte FIFA World Cup-toernooi, dat op 20 november van start gaat. “Meer details, waaronder informatie over een tijdelijke CODBall-modus en een community Support Your Team Pick’em-minigame, wordt in het seizoen gedeeld”, voegt de blogpost toe.

Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare seizoen 1 wordt op 16 november gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X. De originele Warzone wordt gedurende 12 dagen offline gehaald, van 16 november om 21.30 uur IST/ 8.00 uur PT tot 28 november om 23.30 uur IST/ 10.00 uur PT.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.