Call of Duty-speler neemt stelling tegen geweld door taxiservice te starten in Warzone 2

0

Activision Blizzard’s Call of Duty: Warzone 2 gaat misschien over het tegen elkaar opnemen van 150 supersoldaten in een gevecht op leven en dood, maar één speler heeft gekozen voor een minder gewelddadige carrière.

Zoals gemeld door VG247, is Reddit-gebruiker Crescendummain een in-game taxichauffeur geworden dankzij de nieuwe nabijheids-voicechatfunctie van Warzone 2. De speler trekt naar andere squadrons en, zolang ze hem niet eerst doden, biedt hij hen ritten aan naar elke willekeurige plek op de kaart.

Op zoek naar die vijfsterrenrecensie, houdt Crescendummain zich alleen aan de hoofdwegen, zodat spelers een vlotte rit naar hun bestemming hebben en onderweg de typische koetjes en kalfjes aanbieden.

Proximity-chat, zoals de naam al doet vermoeden, betekent dat spelers nu de voice-chat van vijanden in de buurt kunnen horen. Hoewel dit natuurlijk resulteert in veel geschreeuw en gevloek, heeft Crescendummain het gebruikt om een ​​beetje vriendelijkheid te verspreiden in de overigens intense first person shooter.

Warzone 2 is deze week eindelijk gelanceerd als opvolger van de hit Call of Duty Battle Royale van ontwikkelaar Infinity Ward, en brengt een verscheidenheid aan nieuwe functies met zich mee. De grootste van deze veranderingen is echter de nieuwe map Al Mazrah, aangezien de serie is verwijderd van de klassieke Verdansk- en Caldera-instellingen.

De lancering verliep echter niet allemaal soepel, aangezien verschillende spelers een storing tegenkwamen die hen uit het spel blokkeerde en hen vertelde Modern Warfare 2 te kopen om terug te keren.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.