Bigg Boss 16 nov 20 LIVE Updates: Salman Khan confronteert Nimrit Kaur, noemt Priyanka ‘irriterend’

0

Bigg baas 16
Afbeeldingsbron: INDIA TV Bigg Boss 16 november 20 LIVE-updates

Bigg Boss 16 november 20 LIVE-updates: In de laatste aflevering van Bigg Boss confronteert Salman Khan Nimrit met het feit dat haar spel bedorven is. Hij speelt ook spelletjes met de huisgenoten waarin enkele van de verborgen waarheden worden onthuld. Later in de aflevering, wanneer de reguliere huishoudelijke taken worden hervat, maken Shalin en Tina, die waren opgelapt, opnieuw ruzie over het keukenwerk. Volg hier van minuut tot minuut updates van Bigg Boss 16 en mis niets.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.