Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition met Snapdragon 8+ Gen 1 SoC gelanceerd: details

0

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition is gelanceerd door het Taiwanese bedrijf in samenwerking met Blizzard. De nieuwste editie van de ROG Phone 6 zal het Aura RGB-logo met Diablo Immortal-graphics dragen. Het achterpaneel van de smartphone heeft een Hellfire Red semi-mat ontwerp. Kopers kunnen de software van de handset toevoegen en aanpassen om Diablo-thema, pictogrammen en geluidseffecten toe te voegen. De speciale editie van de ROG Phone 6 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 en wordt geleverd met 16 GB LPDDR5 RAM en 512 GB UFS 3.1-opslag. De Asus ROG Phone 6 debuteerde in juli in India.

De Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, een speciale editie van de Asus ROG Phone 6 is gelanceerd. Zoals eerder vermeld, is de smartphone gemaakt door Asus in samenwerking met Blizzard en bevat hij inhoud en thema’s van Diablo Immortal. De prijs van de smartphone is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf.

De speciale editie van de smartphone is verpakt in een doos die lijkt op de Horadic Cube. Het interieur van de verpakking wordt geleverd met een legendarisch in-game item genaamd de Worldstone-scherf. Er is ook een kaart van de Sanctuary-wereld en de King Fahir-fakkel. Dit zou allemaal bekend zijn bij fans van de serie.

Volgens het bedrijf zal de Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition ook worden geleverd met een limited-edition Shield Blessing Aero Case-bumper en een Diablo-embleem-SIM-uitwerptool.

De handset wordt geleverd met het Aura RGB-logo en de Diablo Immortal-graphics. Bovendien zal de Asus Diablo Immortal ROG Phone 6 ook de Diablo Immortal-graphics en een Hellfire Red semi-mat ontwerp dragen.

Ter herinnering, kopers hebben de mogelijkheid om de software van de smartphone aan te passen om het Diablo-thema toe te voegen en om animaties, pictogrammen en geluidseffecten toe te voegen. De Asus Diablo Immortal ROG Phone 6 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 en beschikt over 16 GB LPDDR5 RAM en 512 GB UFS 3.1-opslag.

De Asus ROG Phone 6 en de Asus ROG Phone 6 Pro werden in juli in India gelanceerd. De dual-SIM (Nano) smartphones draaien op ROG UI, die is gebaseerd op Android 12. Bovendien hebben beide gaming-smartphones een 6,78-inch full-HD+ (1.080×2.448 pixels) Samsung AMOLED-scherm met 165Hz verversingssnelheid, 720Hz touch sampling rate, 1ms responstijd, 23ms touch latency, HDR10+ ondersteuning en tot 1200 nits piekhelderheid.

De Asus ROG Phone 6 en de ROG Phone 6 Pro zijn uitgerust met Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, gecombineerd met Adreno 730 GPU. Het vanillemodel wordt geleverd met maximaal 12 GB LPDDR5 RAM en de laatste krijgt tot 18 GB LPDDR5 RAM.

Beide telefoons zijn voorzien van drievoudige camera’s aan de achterzijde, bestaande uit Sony IMX766-hoofdsensoren van 50 megapixels, ultragroothoekcamera’s van 13 megapixels met een gezichtsveld van 125 graden en macrocamera’s van 5 megapixels. Voor selfies en videogesprekken zijn de handsets volgens het bedrijf voorzien van 12-megapixelcamera’s.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.