Xiaomi Outfolding smartphone-prototype gelekt via Twitter: alle details

0

Xiaomi’s uitvouwbare smartphone-prototype is onlangs online gelekt. Het prototype, geplaagd door tipgever Kuba Wojciechowski, verwijst naar een Xiaomi-smartphone die naar buiten kan worden opgevouwen. Het gevlekte prototype wordt geleverd met een Snapdragon 855 met X50-modem voor 5G-ondersteuning. De tipgever heeft gezegd dat “het apparaat supergeheim was en dat er maar heel weinig eenheden in het openbaar terechtkwamen”. Het patent voor de naar buiten opvouwbare handset werd voor het eerst opgemerkt in 2020. Ondertussen zijn de interne tests van de Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro naar verluidt begonnen in verschillende landen in Azië.

In een recent lek van tipgever Kuba Wojciechowski via Twitter is het prototype van een uitvouwbare Xiaomi-smartphone gespot. Zoals eerder vermeld, zou het prototype worden geleverd met een Snapdragon 855 met X50-modem voor 5G-ondersteuning. De tweet vermeldde ook dat de smartphone “supergeheim was en dat er maar heel weinig apparaten in het openbaar terechtkwamen”.

Ter herinnering, het patent voor naar buiten vouwende apparaten werd in 2020 opgemerkt door letsgodigital.

Ondertussen is het Chinese bedrijf op weg om de Xiaomi 13-serie te lanceren en de Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro interne tests zijn naar verluidt begonnen in verschillende landen in Azië. De smartphones van het Chinese bedrijf worden naar verwachting begin 2023 gelanceerd. Xiaomi 13 werd naar verluidt onlangs gespot op de website van het Bureau of Indian Standards (BIS). De Xiaomi 13 en de Xiaomi 13 Pro zijn getipt om te worden uitgerust met een drievoudige camera aan de achterzijde, samen met een in het midden uitgelijnde uitsparing op het scherm om de selfiecamera te huisvesten. De Xiaomi 13 Pro zou een 6,7-inch E6 LTPO-scherm hebben met een 2K-resolutie.

De Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro zou gebogen schermen kunnen hebben. De Xiaomi 13 zal naar verwachting 152,8 x 71,5 x 8,3 mm meten, terwijl de camerabobbel hem tot 10,3 mm dik brengt.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Specificaties Vivo X90 officieel geplaagd voorafgaand aan lancering; ter ondersteuning van 120 W snel opladen: details

Chup OTT-releasedatum: R Balki’s regie om te streamen op ZEE5 op 25 november

Aanbevolen video van de dag

Hoe een smartphone hielp bij het opbouwen van een gamecarrière

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply