The Elder Scrolls V: Skyrim, All Kingdom Hearts Games leiden PlayStation Plus Extra, Deluxe Games voor november 2022

0

The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition komt deze maand naar de PlayStation Plus Extra en Deluxe/ Premium-catalogus. Vanaf 15 november krijgen PS Plus-abonnees met een hoger niveau toegang tot de veelgeprezen RPG, met een uitgestrekte, fantasierijke open wereld, die jij, de Dragonborn, kunt verkennen, allianties met burgers kunt vormen en vaardigheden kunt verbeteren door middeleeuws thema te voltooien speurtochten. Die essentie van rollenspel gaat verder via de Kingdom Hearts-serie, waarvan de hele saga deze maand op de abonnementsservice van PlayStation valt. Ondertussen kunnen FPS-fans zich verdiepen in Rainbow Six Siege en deelnemen aan tactische 5v5-gevechten van dichtbij, waarbij ze tussen meerdere operators wisselen, elk uitgerust met een unieke set vaardigheden.

In Chorus neem je de controle over twee hoofdrolspelers, Nara en haar bewuste AI-starfighter, Forsaken, terwijl je de ruimte in suist en hordes vijandelijke slagschepen verwoest. Het tweede aanbod van Ubisoft deze maand is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, waarin je in een open wereld genaamd Auroa wordt gegooid om een ​​malafide spec ops-team op te sporen via solo of co-op PvE met maximaal drie vrienden. Op dezelfde manier hebben we The Division 2, dat zich afspeelt in een nabije toekomst, verwoest Washington DC, terwijl je probeert het te bevrijden van de destructieve nasleep van een genetisch gemanipuleerd virus.

Wat de indie-kant betreft, brengen PS Plus Extra en Deluxe What Remains of Edith Finch, een interactief spel voor de eerste persoon, waarin je zoekt naar aanwijzingen over de geschiedenis van je familie en de oorzaak van een dodelijke vloek ontdekt.

Degenen die betalen voor de Rs. 849 PS Plus Deluxe-lidmaatschap kan ook enkele klassiekers aan hun bibliotheek toevoegen, waaronder de veelgeprezen Ratchet & Clank-games, helemaal tot aan het PS3-tijdperk.

PlayStation Plus: India-prijzen voor PS Plus Deluxe, Extra en Essential

Sony onthulde de lijst op zijn PlayStation Blog en onthulde alle nieuwe games die in november beschikbaar zijn voor PS Plus Extra- en Deluxe-leden. (PS Plus Deluxe staat in bepaalde markten bekend als PS Plus Premium.) De catalogus van vorige maand bevatte AAA-titels zoals de oude Griekse Assassin’s Creed Odyssey, horrortitel The Medium en het onlangs verfijnde Grand Theft Auto: Vice City – Definitive Editie.

Hier is de volledige lijst met gratis games die in november 2022 beschikbaar zijn voor houders van een PlayStation Plus Extra- en Deluxe/Premium-lidmaatschap.

Het extra niveau van nieuwe aanbiedingen wordt afgerond met de Roblox-achtige actieshooter Earth Defense Force: World Brothers, de futuristische Earth Defense Force: Iron Rain en de high-octane hack-and-slash-titel Onee Chanbara Origin.

De blogpost vermeldt ook de PS Plus Classics-catalogus, exclusief voor PS Plus Deluxe/Premium-leden. Deze maand brengt Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Going Commando, Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, Ratchet & Clank: Deadlocked en Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.

Eerder onthulde Sony de drie gratis games die deze maand beschikbaar komen voor alle PS Plus-abonnees. Tot 5 december kunnen leden van PS Plus Essential en de eerder genoemde hogere abonnementen de zielachtige Nioh 2, de volledige Lego Harry Potter-collectie en het sfeervolle indie-juweeltje Heavenly Bodies aan hun bibliotheek toevoegen.

PlayStation Plus Deluxe-abonnement begint in India vanaf Rs. 849 per maand, terwijl het Extra-abonnement begint bij Rs. 749 per maand.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.