Taylor Swift spreekt zich uit in het kielzog van Ticketmaster die de verkoop van haar Eras-tour annuleert

0

Taylor Snel heeft haar stilzwijgen verbroken over het debacle met Ticketmaster! De hel brak eerder deze week los toen het kaartverkoop- en distributiebedrijf de voorverkoop voor Swift’s had geopend tijdperken tour, die prompt de website crashte en fans in lange rijen met duizenden nummers plaatste.

De beproeving eindigde toen Ticketmaster de toekomstige verkoop van kaartjes helemaal stopte, waardoor velen Swift smeekten om ofwel de dienst aan te klagen of een manier te bedenken om de kaartjes zelf te verkopen.

Hoewel dat nog te bezien valt, schreef de 32-jarige een lange verklaring aan fans die op haar Instagram-verhalen waren gepost, waarin ze de frustratie deelde over hoe de dingen zijn verlopen en de hoop uitsprak dat er uiteindelijk een oplossing zou kunnen worden bereikt. En nee, laten we je verzekeren dat ze dat was niet boven Ticketmaster onder de bus gooien.”

“We zullen. Het behoeft geen betoog dat ik mijn fans extreem beschermend ben, ‘begon Swift haar verklaring. “We doen dit al tientallen jaren samen en door de jaren heen heb ik zoveel elementen van mijn carrière in huis gehaald. Ik heb dit SPECIFIEK gedaan om de kwaliteit van de ervaring van mijn fans te verbeteren door het zelf te doen met mijn team dat net zoveel om mijn fans geeft als ik. Het is echt moeilijk voor mij om een ​​externe entiteit te vertrouwen met deze relaties en loyaliteiten, en ondraaglijk voor mij om fouten te zien gebeuren zonder verhaal.”

“Er zijn tal van redenen waarom mensen het zo moeilijk hadden om kaartjes te bemachtigen en ik probeer erachter te komen hoe deze situatie in de toekomst kan worden verbeterd. Ik ga voor niemand excuses verzinnen, want we hebben ze meerdere keren gevraagd of ze aan dit soort eisen konden voldoen en we waren er zeker van dat ze dat konden, ‘vervolgde ze ondubbelzinnig. “Het is echt verbazingwekkend dat 2,4 miljoen mensen kaartjes hebben gekregen, maar het maakt me echt kwaad dat veel van hen het gevoel hebben dat ze verschillende berenaanvallen hebben ondergaan om ze te bemachtigen.”

“En tegen degenen die geen kaartjes hebben gekregen, kan ik alleen maar zeggen dat het mijn hoop is om ons meer kansen te bieden om allemaal samen te komen en deze liedjes te zingen,” voegde ze eraan toe. “Bedankt dat je erbij wilt zijn. Je hebt geen idee hoeveel dat betekent.”

Beer valt aan! Dat lijkt bijna een beetje overdreven, behalve … nee, dat is het echt niet. Er zijn al jaren problemen met Ticketmaster, maar dit zou de eerste keer kunnen zijn dat er echt een vergrootglas op het bedrijf wordt gelegd, en het zou geweldig zijn als Swifties uiteindelijk de ultieme David van Ticketmaster’s Goliath zou worden.

In beide gevallen wordt het een geweldige documentairereeks.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.